Enrique Iglesias og Anna Kournikova:

Viste frem de nyfødte tvillingene for første gang

Stjerneparet overrasket fansen ved å dele bilder av de to nyfødte på sosiale medier.

NYBAKTE FORELDRE: Enrique Iglesias og Anna Kournikova ble nylig foreldre til de to sjarmtrollene Nicholas og Lucy. Foto: NTB Scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Enrique Iglesias og Anna Kournikova ble nylig foreldre til de to sjarmtrollene Nicholas og Lucy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Den spanske artisten og låtskriveren Enrique Iglesias (42) og den tidligere russiske tennisspilleren Anna Kournikova (36), fikk to velskapte tvillinger i desember.

Nyheten om fødselen kom brått på for fansen, da paret klarte å skjule hele graviditeten fra offentligheten. Anna og Enrique har vært et par i hele 16 år og har for det meste holdt forholdet borte fra rampelyset.

Ifølge TMZ er de 4 uker gamle tvillingene en gutt og en jente ved navn Nicholas og Lucy.

På mandag overrasket sangstjernen sine 11 millioner følgere med et bilde han publiserte på sin Instagram-profil, der han ga fansen et innblikk i livet som fersk tvillingpappa.

Bildet han delte viser den ene av de to tvillingene, som ligger tett inntil den nybakte faren.

Saken fortsetter nedenfor.

My Sunshine

Et innlegg delt av Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Under bildet skrev han:

«Min solstråle»

Kun en time senere delte kjæresten Anna et annet bilde på sin Instagram-profil, der hun poserer sammen med den andre tvillingen. På bildet kysser hun forsiktig sin nyfødte på kinnet.

Saken fortsetter nedenfor.

My Sunshine

Et innlegg delt av 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)

Det er fortsatt uvisst hvem som er hvem av tvillingene på bildene.

Kommentarfeltet under begge av bildene er fulle av av gratulasjoner til de nybakte foreldrene.

Svært private

Til tross for det lange forholdet deler de to turtelduene veldig sjeldent bilder av hverandre på sosiale medier.

Den vakre blondinen overrasket følgerne sine stort da hun delte det første bildet av paret sammen i 2016. På bildet var hun sammen med Enrique og lillebroren Alan, og dette fikk fansen til å juble.

❤️😘🎈

Et innlegg delt av 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova)

Paret møttes tilbake i 2001 under innspillingen av Enriques musikkvideo til låta «Escape», og den gangen hadde Enrique kun flotte ting å si til MTVs Making the Video om sin nåværende kjæreste:

- Jeg har ikke møtt henne tidligere, men jeg er allerede en stor fan. Hun er vakker, talentfull og en veldig god tennisspiller. Jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre det veldig bra i musikkvideoen, uttalte «Hero»-sangeren til MTV, den gang.

Saken fortsetter under bildet.

STØDIG PAR: Enrique og Anna har holdt sammen i 16 år. Her avbildet under MTV Video Music Awards i New York i 2002. Foto: NTB Scanpix
STØDIG PAR: Enrique og Anna har holdt sammen i 16 år. Her avbildet under MTV Video Music Awards i New York i 2002. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret begynte etterhvert å date, og i flere år har det vært spekulert i om de har giftet seg, men ingen av partene har ennå bekreftet at de er ektefeller.

Under et tidligere intervju med E! News ga sangstjernen et kryptisk svar da han ble spurt om et fremtidig bryllup.

- Jeg tror ikke på at du trenger et papirark for å vise at du elsker noen. Hvem vet hva fremtiden bringer, eller fortiden, uttalte stjernen.

BLODIG: To av fingrene til Enrique Iglesias ble skadet da han «lekte» med en kameradrone under en konsert i Mexico i 2015. Video: Ole Berg-Rusten/ NTB Scanpix Vis mer Vis mer Vis mer

Aldri møtt svigerfaren

Til tross for parets langvarige forhold har Anna aldri fått sjansen til å møte kjærestens berømte far og sanger, Julio Iglesias (74).

- De har ikke møtt hverandre ennå, men de må møtes på ett eller annet tidspunkt, avslørte kjekkasen til The Sun i fjor sommer.

Årsaken skal ifølge Enrique være at Anna og faren hans nesten aldri har vært i samme land på samme tid.

I 2015 åpnet den populære sangeren seg om hvorfor han falt for Anna.

- Hun er den kuleste jenta i verden. Hun forstår hvem jeg er, og er villig til å ofre sin egen personlige tid for å være med meg og hun lar meg holde på med musikken. Det er et stort offer og jeg respekterer det enormt, skrøt han til avisen Metro, ifølge Contactmusic.com.

LES OGSÅ: - Kylie var definitivt surrogatmor for Kim