Viste frem datteren på kjendisjuleball

Vesle Annalise (5) sjarmerte alle da hun fikk bli med pappa Jamie Foxx på fest.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Jamie Foxx (47) -som i 2004 vant Oscar for sin rolle som Ray Charles i filmen «Ray» - ble for fem år siden far for andre gang, da datteren Annalise ble født.

Og at de to har et nært forhold, viste de fredag, da den lille solstrålen fikk bli med faren sin på kjendisfesten «Z 100 Jingle Ball» i New York.

Se video øverst i artikkelen!

Der kunne hun blant annet glede seg over å få møte popstjerner som Gwen Stefani, Pharrell og Calvin Harris.

Sistnevnte la ut et bilde av seg selv, en nissekledd Lil Jon og far og datter Foxx på Instagram.

«En uvanlig juletid med Lil Jon i nissedrakt og Jamie Foxx + datter», skrev Calvin under bildet.

Den hyggelige opplevelsen kommer kun en uke etter at Jamie tok med Annalise og en venninne på premieren til barnefilmen «Annie».

Vakte oppsikt gjorde også Calvin Harris kjæreste Rita Ora, som kom i hofteholdere og en drakt som ikke overlot mye til fantasien...

AVSLØRENDE ANTREKK: Rita Ora overlot ikke mye til fantasien på den røde løperen... Foto: Stella Pictures
AVSLØRENDE ANTREKK: Rita Ora overlot ikke mye til fantasien på den røde løperen... Foto: Stella Pictures Vis mer

Ora - som var på scenen hele tre ganger for å synge i løpet av kvelden - skal imidlertid bevisst ha unngått eks-kjæresten.

Paret gikk tidligere i år fra hverandre på bittert vis, da Calvin bekreftet bruddet på Twitter uten å ha snakket med Rita først.

- Hun ble flau da han skrev at det var over. Hun trodde ikke han skulle kunngjøre dette, så hun ble sjokkert, sa en kilde nær sangerinnen til The Sun.

LES OGSÅ: Nysingle Rita viste formene

 

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.