Viste frem datteren med «amme-selfie»

Skuespiller Alyssa Milano elsker å amme sin nyfødte datter.

FORELDRE: Alyssa Milano og David Bugliari er lykkelige foreldre til en liten jente og en litt større gutt, og TV-stjernen deler gjerne familiebilder på Instagram-profilen sin. Her er paret, som giftet seg i 2009, avbildet på The 2014 UNICEF Ball i Beverly Hills i januar. Foto: FameFlynet
FORELDRE: Alyssa Milano og David Bugliari er lykkelige foreldre til en liten jente og en litt større gutt, og TV-stjernen deler gjerne familiebilder på Instagram-profilen sin. Her er paret, som giftet seg i 2009, avbildet på The 2014 UNICEF Ball i Beverly Hills i januar. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Mistresses»-stjernen Alyssa Milano (41) ble mamma for annen gang for et par måneder siden, da hun og ektemannen David Bugliari fikk sin første datter.

Og forrige uke bestemte skuespilleren seg for å introdusere lille Elizabella Dylan (2 mnd) for verden.

Det gjorde «Charmed»-skjønnheten ved å legge ut et ammebilde Instagram-profilen sin, skriver TooFab.

Til bildet, som tydelig viser at Alyssa ammer datteren, siterer hun den tsjekkiske forfatteren Milan Kundera - som beskriver gleden ved å amme et barn. Kundera, som for øvrig er mann, er mest kjent for romanen «Tilværelsens uutholdelige letthet».

Saken fortsetter under bildet.

Ammer på jobb

Fredag fulgte 41-åringen, som også har sønnen Milo Thomas (3) med ektemannen, opp med nok et ammebilde.

Dette bildet dokumenterer hennes første dag tilbake på jobb etter fødselen, forteller Alyssa i bildeteksten.

«Fotografering for magasinet Marie Claire», skriver TV-stjernen, som har latt seg avbilde med datteren på brystet mens hun blir sminket og frisert av profesjonelle.

Det ferskeste fotografiet er nok inspirert av supermodell Gisele Bündchen (34), som i fjor delte et bilde der hun ammer datteren Vivian Lake (snart 2) mens hun fiffes opp av tre styliser.

Tidligere i år har flere nybakte Hollywood-mødre delt private ammebilder på sosiale medier, gjerne i protest mot den strenge amerikanske ammekulturen.

Skuespiller og modell Jamie King (35) viste sin støtte til offentlig amming i sommer, og blant andre «House»-stjernen Olivia Wilde (30) og supermodell Miranda Kerr (31) har tidligere latt seg avbilde mens de ammer.

ELSKER FAMILIELIVET: Alyssa og David avbildet mens de ser på sønnen Milo Thomas huske på et marked i Studio City, California i Labor Day-helgen høsten 2013. Foto: FameFlynet
ELSKER FAMILIELIVET: Alyssa og David avbildet mens de ser på sønnen Milo Thomas huske på et marked i Studio City, California i Labor Day-helgen høsten 2013. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg har hatt henne langt opp i halsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer