Kim Kardashian West:

Viste frem datteren for første gang i Kylies video

Kim Kardashian ble nylig mamma til vesle Chicago, og i helgen fikk verden se den lille jenta.

TREBARNSMOR: Kardashian-West familien fikk nylig et tilskudd i familien, og i den nye videoen til Kylie Jenner ble Chicago vist frem for første gang. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Kardashian-West familien fikk nylig et tilskudd i familien, og i den nye videoen til Kylie Jenner ble Chicago vist frem for første gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): På søndag delte den nybakte mammaen Kylie Jenner (20) de første glimtene av Kim Kardashian West (37) sin lille datter, Chicago West, i en video hun publiserte på Youtube-kanalen sin.

Mot slutten av videoen, som har tittelen «To our daughter», som betyr «til vår datter», ser man at Kim sitter ved siden av Kylie som holder lille Chicago i armene sine.

Saken fortsetter nedenfor.

TANTE: Kylie Jenner viser stolt frem lille Chicago i Youtube-videoen, mens moren Kim Kardashian West sitter ved siden av. Foto: Youtube
TANTE: Kylie Jenner viser stolt frem lille Chicago i Youtube-videoen, mens moren Kim Kardashian West sitter ved siden av. Foto: Youtube Vis mer

- Hun ser helt annerledes ut, hun er så liten, sier Kylie i videoen.

I bakgrunnen kan du høre bestevenninnen til Kylie, Jordyn Woods (20) spørre Kim om hun og Kanye har bestemt seg for et navn på den nyfødte, og Kim svarer:

CHICAGO WEST: I videoen ble datteren til Kim vist for første gang til offentligheten. Foto: Youtube
CHICAGO WEST: I videoen ble datteren til Kim vist for første gang til offentligheten. Foto: Youtube Vis mer

- Jeg tror vi kommer til å kalle henne Chicago.

- Jeg elsker Chicago, svarer Kylie.

UNDER EN MÅNED GAMMEL: Den nyfødte jenta hviler i armene til tanten sin, Kylie Jenner. Foto: Youtube
UNDER EN MÅNED GAMMEL: Den nyfødte jenta hviler i armene til tanten sin, Kylie Jenner. Foto: Youtube Vis mer

Det er under en måned siden Chicago kom til verden via surrogati, og Kim annonserte nyheten på nettsiden sin.

Fra tidligere har Kim og ektemannen Kanye West (40), datteren North (4) og sønnen Saint (2).

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, skrev Kim på nettsiden i januar.

Kim har forgjeves forsøkt å bli gravid med sitt tredje barn flere ganger, uten å lyktes. Legene frarådet henne fra å prøve og derfor ble den naturlige løsningen surrogati.

Etter at Kim fikk sitt første barn North, var hun svært åpen om at hun slet med å bli gravid, og at hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

Happy Holidays

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Var på trilletur med Chicago

Stjerneparet Kim og Kanye skal ha blitt tilbudt alt fra 16 til 40 millioner kroner av diverse nettsider og magasiner for å få trykke de første bildene av Chicago.

Og forrige uke fikk noen paparazzifotografer tatt et bilde av Kim og barnevogna, hvor man såvidt får se et glimt av den sovende datteren.

Saken fortsetter nedenfor.

TRILLETUR: Den nybakte moren Kim ble observert for første gang ute på trilletur med Chicago forrige uke. Foto: NTB Scanpix
TRILLETUR: Den nybakte moren Kim ble observert for første gang ute på trilletur med Chicago forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kort tid etter fødselen av Chicago, begynte ryktene å svirre om at ekteparet planla å få enda et barn.

TOK EN LUR: På bildet kan man såvidt skimte lille Chicago i barnevognen sin på trilletur med Kim. Foto: NTB Scanpix
TOK EN LUR: På bildet kan man såvidt skimte lille Chicago i barnevognen sin på trilletur med Kim. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilder uttalte overfor Us Weekly at paret vil ha barn nummer fire, men at det fremdeles ikke er kjent om surrogatmoren har sagt ja til å gjøre det.

Det tok imidlertid ikke lang tid før «Keeping Up With the Kardashian»-stjernen avviste ryktene.

Trodde Kylie var surrogatmoren

Spekulasjonene raste rundt stjerneparet da de ble foreldre til lille Chicago, og fansen spekulerte vilt i hvem den ukjente surrogatmoren kunne være.

Både Mirror og Elite Daily skrev at fansen mente det var Kims halvsøster Kylie Jenner, som var den heteste kandidaten.

Saken fortsetter nedenfor.

TRODDE KYLIE VAR SURROGATMOR: Fansen spekulerte vilt i om Kylie var surrogatmoren til Kim. Her avbildet sammen med Kendall Jenner under Kylies Pop up launch I New York i 2016. Foto: NTB Scanpix
TRODDE KYLIE VAR SURROGATMOR: Fansen spekulerte vilt i om Kylie var surrogatmoren til Kim. Her avbildet sammen med Kendall Jenner under Kylies Pop up launch I New York i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Grunnen var at mange trakk paralleller mellom Kim og Kanyes babynyhet, og spekulasjonene som raste rundt Kylies graviditet.

Den hemmelighetsfulle graviditeten til Kylie fungerte som bensin på bålet for fansen, og på Twitter var det mange som mente at Kylie var surrogatmoren.

- Hvis Kylie plutselig dukker opp igjen om en uke eller to uten en baby, så var hun helt sikkert Kims surrogatmor, skrev en fan, ifølge Mirror.

- Konspirasjonsteori: Kylie er gravid og Kim brukte surrogat. Jeg er overbevist om at Kylie var surrogatmoren og at dette delvis er grunnen til at surrogatmorens identitet aldri ble avslørt. På denne måten får Kim babyen sin, og Kylie kan holde seg mest mulig utenfor, foreslo en annen.

LES OGSÅ: Full kjendiskrangel om Kim Kardashians fletter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer