STRÅLENDE RING: Amal Alamuddin viste frem sin forlovelsesring til over fire millioner kroner da hun ankom Heathrow tirsdag. Foto: Splash News/ All Over Press
STRÅLENDE RING: Amal Alamuddin viste frem sin forlovelsesring til over fire millioner kroner da hun ankom Heathrow tirsdag. Foto: Splash News/ All Over PressVis mer

Viste frem Clooneys kjærlighetsring

Det var vanskelig å ikke få øye på forlovelsesringen til 13 millioner kroner, da George Clooneys kommende kone dukket opp på Heathrow.

FORELSKET: George Clooney har falt pladask for vakre Amal. Foto: REX/All Over Press
FORELSKET: George Clooney har falt pladask for vakre Amal. Foto: REX/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den britiske toppadvokaten Amal Alamuddin (36) ble kjendis over natten, da det ble kjent at hun hadde forlovet seg med en av verdens mest ettertraktete ungkarer.

Hollywood-stjernen George Clooney (52) gikk ned på kne 22. april, etter å ha datet Amal siden i fjor.

Da den mørkhårete skjønnheten tirsdag dukket opp på flyplassen Heathrow utenfor London, hadde hun det synlige beviset på forlovelsen på fingeren.

En diamantring, som skal være verdt 13 millioner kroner, glitret i solskinnet.

Ringen består ifølge E! News av en sju karat stor smaragd-kuttet diamant, som er innsatt med platina, ifølge en smykkedesigner nettsiden har snakket med.

Siden Amal er en kjent menneskerettighetsadvokat, skal hun også ha forsikret seg om at diamanten er gravet ut under etisk forsvarlige forhold.

Fridde på tradisjonelt vis

Ifølge nettstedet Page Six gikk Clooney tradisjonelt til verks, da han fridde.

FILMSTJERNE: George Clooney har spilt i en rekke storfilmer. Her er han sammen med John Goodman, Matt Damon, Bob Balaban og Bill Murray i en scene fra filmen «The Monuments Men». Foto: REX/Moviestore/All Over Press
FILMSTJERNE: George Clooney har spilt i en rekke storfilmer. Her er han sammen med John Goodman, Matt Damon, Bob Balaban og Bill Murray i en scene fra filmen «The Monuments Men». Foto: REX/Moviestore/All Over Press Vis mer

- Han lagde middag til dem hjemme i Los Angeles før han gikk ned på ett kne og plasserte en diger diamentring på fingeren hennes. Hun var overlykkelig, og ringte rundt til venner senere den kvelden, forteller kildene.Dagen etter feiret de forlovelsen sammen med sine gode venner Cindy Crawford og ektemannen Rande Gerber på restaurant Nobu i Malibu.

Sjarmerte svigermor

George og Amal ble først fotografert sammen i oktober i fjor. Selv om forholdet er relativt ferskt har mamma Nina møtt Amal ved et knippe anledninger, og beskriver henne som en kvinne med både «skjønnhet og intellekt».

SVIGERFORELDRE: Nina og Nick Clooney har allerede lagt sin elsk på deres kommende svigerdatter, og er mer enn fornøyd med sønn Foto: REX/Carolyn Contino/BEI/All Over Press
SVIGERFORELDRE: Nina og Nick Clooney har allerede lagt sin elsk på deres kommende svigerdatter, og er mer enn fornøyd med sønn Foto: REX/Carolyn Contino/BEI/All Over Press Vis mer

- Jeg liker henne veldig godt. De er like smarte begge to og det er veldig viktig for ham. Amals verden kunne ikke vært lenger unna Hollywood, sier Nina om sin kommende svigerdatter.I februar var Amal og Georges foreldre Nina og Nick med på en privat visning av Clooneys film «The Monuments Men» i Det hvite hus. Noe som beviste at forholdet var seriøst og at den gråhårede kjekkasen har falt pladask for den mørke skjønnheten.

- Vi ble ikke overrasket da de fortalte om forlovelsen og vi kunne ikke vært lykkeligere på deres vegne, stråler mamma Clooney.

LES OGSÅ: Gifter seg i september