Viste frem brystvorten

Det var ikke bare Kim Kardashians nye frisyre som vakte oppsikt under moteuken i Paris.

FASJONABEL FØRSTE RAD: Kanye, Kim og moren Kris Jenner er slett ikke fremmede for å sitte på første rad på diverse moteshow. Foto: All Over Press
FASJONABEL FØRSTE RAD: Kanye, Kim og moren Kris Jenner er slett ikke fremmede for å sitte på første rad på diverse moteshow. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
VÅGAL: Kims hudfargede kjole overlot lite til fantasien. Foto: All Over Press
VÅGAL: Kims hudfargede kjole overlot lite til fantasien. Foto: All Over Press Vis mer
OOOPS: Kim var nok ikke klar over akkurat hvor avslørende kjolen hennes var. Foto: All Over Press
OOOPS: Kim var nok ikke klar over akkurat hvor avslørende kjolen hennes var. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I går viste Kim Kardashian West (34) frem sine nye, platinablonde lokker. 34-åringen har fått både ris og ros for sveisen, men etter et moteshow i går, var det ikke bare frisyren som gjorde at folk sperret opp øynene!

Realitystjernens brystvorte var nemlig godt synlig gjennom den vågale kjolen.

Kim er slett ikke fremmed for nakenhet; Kardashian-søsteren har flere ganger vist seg med minimalt av klær på diverse magasinforsider og i fjor stilte hun opp for populære Paper Magazine – splitter naken!

Saken fortsetter under bildene.


Strid i familien

I selskap med ektemannen Kanye West (37), satt blondinen på første rad under Lanvin-visningen. Momager Kris Jenner (59) var også tilstede – til tross for ryktene om krangling i familien. Det blir nemlig spekulert i om Kim skal trekke seg fra Keeping Up With The Kardashians.

- Kris og Kim krangler fordi hun har lovet at Kim skal være en del av den nye sesongen. Kim er sint fordi hun aldri har lovet å signere den nye kontrakten, fortalte en kilde til nettstedet RadarOnline.

LES OGSÅ: Kim og moren i stygg kontraktskrangel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer