BADENYMFE: Christina poster titt og ofte bilder fra stranden. Her er hun sammen med bestevenninnen, Karrueche Tran, som også er Chris Browns eks-kjæreste. Foto: All Over Press
BADENYMFE: Christina poster titt og ofte bilder fra stranden. Her er hun sammen med bestevenninnen, Karrueche Tran, som også er Chris Browns eks-kjæreste. Foto: All Over PressVis mer

Viste frem bikinikroppen

Vakre Christina Milian viste stolt frem kroppen sin på bildedelingstjenesten.

SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at «AM to PM»-sanger Christina Milian (33) er glad i sosiale medier. I marsmåned alene har brunetten postet mer enn 200 innlegg på sin Instagram-konto!

For det meste legger Milian ut en blanding av sitt eget hverdagsliv og bilder/videoer hun får tilsendt av fans.

Det er kanskje vanskelig å følge med på alt 33-åringen legger ut, men på fredag i forrige uke var det spesielt én post som fanget fansens øyne. Milian la nemlig ut en «selfie» sammen med en venninne, kun iført bikini.

Det er liten tvil om at sangerinnen ser ut til å være i superform og det tok ikke lang tid før de positive kommentarene begynte å hagle inn.

Saken fortsetter under bildet.«Wow, for en kropp», skriver én av Milians følgere. «Du ser virkelig bedre ut enn noensinne», mener en annen.

Men det er ikke bare avslørende Instagram-bilder som lander New Jersey-jenta i søkelyset om dagen.

Nylig ble hun nemlig observert mens hun var svært så kjærlig mot ingen ringere enn sin egen sjef, rapper Lil Wayne (32), og det er ikke første gang de to har satt fart på romansespekulasjonene.

KJÆRESTER?: De to artistene så svært fornøyde ut da de gikk hånd i hånd nylig. Nå spekuleres det i om de to er et par.  Foto: All Over Press
KJÆRESTER?: De to artistene så svært fornøyde ut da de gikk hånd i hånd nylig. Nå spekuleres det i om de to er et par. Foto: All Over Press Vis mer

I fjor kom duoen enhånd i hånd til en prisutdeling. Tre dager senere ble Milian spurt rett ut av TMZ om hun duoen datet.

Saken fortsetter under bildet.

– Vi lager musikk sammen. Det er jobb. Jeg er endelig i nærheten av studioet mitt og da bruker jeg muligheten til å spille inn sanger. Men du vet jo aldri, ertet brunetten den gang.

Ingen av partene har foreløpig kommentert de nyeste ryktene.

LES OGSÅ: Her glir jakken hennes opp