Viste frem bikinikroppen uten ektemannen

Gwyneth Paltrow nyter Middelhavet på luksusferie med barna, mens mannen befinner seg annetsteds.

<strong>SEXY:</strong> Skuespiller Gwyneth Paltrow viste frem sin vaskebrettaktige mage og veltrente kropp på badeferie på Sardina denne uken. Sammen med henne på Steven Spielbergs luksusyacht var de to barna hun har med ektemannen Chris Martin - som derimot ikke var t Foto: Stella  Pictures
SEXY: Skuespiller Gwyneth Paltrow viste frem sin vaskebrettaktige mage og veltrente kropp på badeferie på Sardina denne uken. Sammen med henne på Steven Spielbergs luksusyacht var de to barna hun har med ektemannen Chris Martin - som derimot ikke var t Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere lekre bilder fra Gwyneth Paltrows strandferie nederst i saken!

SEHER.NO: Skuespiller Gwyneth Paltrow (38) mener at hun har fått en helt ny kropp etter at hun begynte å trene med personlig trener.  

Nå liker visstnok «Iron Man»-stjernen å trene så godt som hver eneste dag, noe som sørger for at tobarnsmoren beholder sin stålfigur. Og på luksusferie på den italienske øya Sardinia denne uken, sørget hun virkelig for å vise frem sin flotte kropp.

Iført to forskjellige røde bikinier viste den treningsglade stjernen at hun liker å ta det mer med ro på ferie. Den veltrente blondinen så ut til å kose seg med både vin og hamburgere, men muskelspillet i både armer, ben og mage var uansett tydelig. Kanskje ikke så rart når man jevnlig trener både dans, styrke, yoga og kondisjon?

- Jeg trener mye. Det er tøft, men jeg kaster meg i det, har Paltrow tidligere uttalt.

Ifølge RadarOnline ferierer 38-åringen på den enorme yachten til filmregissør Steven Spielberg sammen med hans familie. Paltrows to barn, Apple (7) og Moses (5), er også med på badeferien - som inkluderer både svømming, vannscooterkjøring og leking på stranden.

Skuespillerens ektemann, Coldplay-vokalist Chris Martin (34), er imidlertid ikke med på middelhavsferien og går slik glipp av Paltrows sexy bikini-sprading. Han er for tiden på turné med bandet, som skal spille konserter i både Storbritannia, Japan og Australia de nærmeste ukene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi banner, drikker og går på do  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer