Viste frem bikinikroppen på kjærlighetsferie

Stjerneparet har lagt utroskap-skandalen bak seg.

LATE DAGER PÅ STRANDA: LeAnn Rimes nyter for tiden en romantisk juleferie sammen med ektemannen Eddie Cibrian i meksikanske Cabo. Foto: All Over Press
LATE DAGER PÅ STRANDA: LeAnn Rimes nyter for tiden en romantisk juleferie sammen med ektemannen Eddie Cibrian i meksikanske Cabo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popartisten LeAnn Rimes (29) og skuespilleren Eddie Cibrian (38) havnet på forsiden av tabloidaviser over hele USA, da de i 2009 innledet et forhold, mens de begge var gift på hver sin kant.

Ett år senere hadde de to forlatt sine ektefeller og i april i år giftet de seg med hverandre.

Og kjendisparet - som møttes under innspillingen av filmen «Northern Lights» - sparer ikke på noe når de skal feire sin første jul sammen som mann og kone.

For tiden ferierer de to sammen i det populære Cabo-området i Mexico, og LeAnn Rimes legger på sin Twitter-side ikke skjul på at hun synes det er deilig å kunne tilbringe romantiske førjulsdager ved bassengkanten.

- Å se mannen min slappe av gjør meg lykkelig, skriver hun på nettsiden.

Eddie Cibrian blir neppe mindre fornøyd av å se bort på sin vakre kone, som i oktober avslørte at hun aldri har vært mer fornøyd med sin egen kropp enn nå.

- Jeg har aldri vært så fornøyd med meg selv. Jeg er frisk og tar godt vare på kroppen min. Jeg har blitt slankere og mindre formfull, sier hun til magasinet Star.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Debuterer som badedrakt-modell

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer