Viste frem babymagen

En lykkelig Lily Allen viste frem gravidemagen på Twitter.

VENTER BARN: Lily Allen giftet seg med Sam Cooper i sommer. Nå venter de sitt første barn sammen.
VENTER BARN: Lily Allen giftet seg med Sam Cooper i sommer. Nå venter de sitt første barn sammen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søndag publiserte Lily Allen (26) et bilde av seg selv på Twitter, der hun viser frem den voksende babymagen.

- Meg, babybulken og et gresskar, som jeg lagde mens jeg så på «X-Faktor», skrev Allen og refererte til Halloween-gresskaret hun holdt på bildet.

Allen og ektemannen Sam Cooper giftet seg i juni, og nå venter de sitt første barn sammen. «Smile»-sangeren er svært lykkelig i svangerskapet, men er også bekymret for sitt ufødte barn. To ganger tidligere har hun nemlig vært gravid, men mistet barnet.

- Etter at jeg mistet min siste baby blir jeg veldig nøye holdt øye med av legene, jeg kommer til London hver torsdag for å scanne magen. Legene sier at jeg skal ta det rolig, sier Allen til avisen Evening Standard.

I 2008 ble Allen gravid med sin daværende kjæreste Ed Simons, men mistet barnet. I fjor ventet Lily barn med Cooper, men spontanaborterte da hun var seks måneder på vei. Nå ser det derimot ut til at alt står bra til med mor og barn.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble gift lørdag - nå blir hun mamma  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer