PÅ JULESHOPPING: De vordende foreldrene Lara Stone og David Walliams venter barn neste år, men modellens babymage er allerede svært merkbar.  Foto: Stella Pictures
PÅ JULESHOPPING: De vordende foreldrene Lara Stone og David Walliams venter barn neste år, men modellens babymage er allerede svært merkbar. Foto: Stella PicturesVis mer

Viste frem babymagen

Gravide Lara Stone og ektemannen koste seg på juleshopping.

SEOGHØR.NO: Tidligere i høst kom nyheten om at toppmodell Lara Stone (29) og «Little Britain»-stjernen David Walliams (41) skal bli foreldre.  

Fredag, dagen etter modellens 29-årsdag, viste hun frem sin voksende babymage på juleshopping på Bond Street i London. Det skriver DailyMail.

De vordende foreldrene har bedt om at privatlivet deres respekteres under graviditeten, men så ikke ut til å bry seg stort om fotografene som foreviget shoppingturen deres.

Paret hadde et kjærlig grep rundt hverandre mens de spaserte gatelangs, og nederlandske Stone så svært stilig ut i skinnbukser, sort pelsjakke og klassisk Chanel-veske. Den gravide stjernen sørget imidlertid også for komfort med en elastisk, strikket topp og sneakers med innebygd kilehæl.

Akkurat når termin er neste år er ikke kjent, men babymagen har i hvert fall begynt å få en merkbar størrelse. Dette blir ekteparets aller første barn.


 
LES OGSÅ: Her er prinsesse Estelles julehilsen