Viste frem babymagen på rød løper

Skuespiller Dania Ramirez venter tvillinger, men strålte av sensualitet på ALMA Awards.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Dania Ramirez (33), kjent fra serier som «Devious Maids» og «Entourage», annonserte i sommer at hun venter tvillinger med forloveden, regissør Bev Land.

Selv om det trolig er en god stund til termin ennå, har «Heroes»-skjønnheten naturlig nok fått en imponerende babymage allerede - som hun stolt viste frem på ALMA Awards i Pasadena fredag kveld.

Den gravide stjernen var nemlig iført en knallrød silkekjole med draperinger, splitt og langt slep, som virkelig fremhevet magen hennes.

Dessuten trakk den spesielle kjolen oppmerksomheten mot 33-åringens slanke legger og skulderparti, mens hun poserte ubesværet på et par høye platåsandaler i sølv.

Den greskinspirerte aftenkjolen er designet av Michael Costello, skriver DailyMail. Costello er en designer med gresk og italiensk opphav, som ble kjent gjennom designprogrammet «Project Runway».

FLOTT: «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria gikk også for rødt på fredagens ALMA Awards. Foto: All Over Press
FLOTT: «Frustrerte Fruer»-stjernen Eva Longoria gikk også for rødt på fredagens ALMA Awards. Foto: All Over Press Vis mer

Det løst oppsatte håret, den diskrete sminken og de glitrende smykkene sørget for at den vordende moren virkelig strålte om kapp med Eva Longoria (38), som har produsert «Devious Maids».

LES OGSÅ: - Jeg hater å feste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer