Viste frem babymagen på Oscar-løperen

Den gravide Hollywood-stjernen Keira Knightley storkoste seg med ektemannen på den røde løperen.

I VALENTINO: Keira Knightley er gravid med sitt første barn, hun kom på Oscar i en kjole fra Valntino. Foto: All Over Press
I VALENTINO: Keira Knightley er gravid med sitt første barn, hun kom på Oscar i en kjole fra Valntino. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Keira Knightley (29) er for tiden gravid med sitt første barn, sammen med ektemannen James Righton (31).

29-åringen, som trolig er omlag fem måneder på vei,var Oscar-nominert i kategorien «beste kvinnelige birolle» for rollen sin i «The Imitation Game» - regissert av norske Morten Tyldum. Den prisen var det Patricia Arquette som vant for «Boyhood».

Kom i Valentino

Den gravide filmstjernen strålte da hun ankom den røde løperen ved Dolby Theatre i Hollywood natt til mandag. 

Se høydepunkter fra den røde løperen:

Skuespillerinnen hadde på seg en blomstrete kjole fra Valentino, med franske ord sydd inn.

VOKSENDE MAGE: Benedict Cumberbatch og Sophie Turner giftet seg på Valentines day. Og nylig ble det kjent at de også venter barn.  Foto: David Fisher/REX/All Over Press
VOKSENDE MAGE: Benedict Cumberbatch og Sophie Turner giftet seg på Valentines day. Og nylig ble det kjent at de også venter barn. Foto: David Fisher/REX/All Over Press Vis mer

Siden babymagen begynte å vises, har «Love Actually»-stjernen kledd seg i løstsittende antrekk på den røde løperen - som på BAFTA-teselskapet i L.A. i januar, eller på SAG Awards for fire uker siden.

- Det er mange som velger å bruke tettsittende antrekk, men det ønsker ikke jeg. Midjen min har forsvunnet, så jeg kan ikke gå med trange plagg, fortalte hun til pressen på SAG Awards.

Nygift og snart foreldre

Benedict Cumberbatch (38), nominert til «beste mannlige hovedrolle» for sin tolkning av Alan Turing i «The Imitation Game», inntok Oscar-løperen med kona Sophie Hunter (36) ved sin side.

I starten av januar ble det kjent at paret, som giftet seg på Valentinsdagen forrige helg, skal bli foreldre for første gang.

Benedict hadde på seg en hvit smoking-jakke til svarte dressbukser, mens Hunter fikk skryt for sin røde kjole, som bare var festet over den ene skulderen hennes.

Tilbehøret bestod av en gull-clutch og matchende sko.

LES OGSÅ: Avslørte babynyhet med dette søte bildet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer