Viste frem babymagen på Oscar-løperen

Den gravide Hollywood-stjernen Keira Knightley storkoste seg med ektemannen på den røde løperen.

I VALENTINO: Keira Knightley er gravid med sitt første barn, hun kom på Oscar i en kjole fra Valntino. Foto: All Over Press
I VALENTINO: Keira Knightley er gravid med sitt første barn, hun kom på Oscar i en kjole fra Valntino. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Keira Knightley (29) er for tiden gravid med sitt første barn, sammen med ektemannen James Righton (31).

29-åringen, som trolig er omlag fem måneder på vei,var Oscar-nominert i kategorien «beste kvinnelige birolle» for rollen sin i «The Imitation Game» - regissert av norske Morten Tyldum. Den prisen var det Patricia Arquette som vant for «Boyhood».

Kom i Valentino

Den gravide filmstjernen strålte da hun ankom den røde løperen ved Dolby Theatre i Hollywood natt til mandag. 

Se høydepunkter fra den røde løperen:

Skuespillerinnen hadde på seg en blomstrete kjole fra Valentino, med franske ord sydd inn.

Siden babymagen begynte å vises, har «Love Actually»-stjernen kledd seg i løstsittende antrekk på den røde løperen - som på BAFTA-teselskapet i L.A. i januar, eller på SAG Awards for fire uker siden.

- Det er mange som velger å bruke tettsittende antrekk, men det ønsker ikke jeg. Midjen min har forsvunnet, så jeg kan ikke gå med trange plagg, fortalte hun til pressen på SAG Awards.

Nygift og snart foreldre

Benedict Cumberbatch (38), nominert til «beste mannlige hovedrolle» for sin tolkning av Alan Turing i «The Imitation Game», inntok Oscar-løperen med kona Sophie Hunter (36) ved sin side.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer