Viste frem babymagen på cocktail-fest

Evan Rachel Wood i lykkelige omstendigheter.

BLIR FORELDRE: Evan Rachel Wood og Jamie Bell går en spennende tid i møte. Her fra da paret var til stede på en galla i Los Angeles i 2012. Foto: All Over Press
BLIR FORELDRE: Evan Rachel Wood og Jamie Bell går en spennende tid i møte. Her fra da paret var til stede på en galla i Los Angeles i 2012. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Evan Rachel Wood (25) strålte av babylykke da hun denne uken gjestet Tribeca Film Festival i New York.

«True Blood»-stjernen, som er gift med skuespillerkollega Jamie Bell (26), fant ut at hun var gravid på nyåret, til tross for at hun i lang tid hadde benektet at hun ventet barn.

«Husker dere da vi sa at det ikke var noen baby på vei? Vel, da visste jeg ikke at det faktisk var det!», tvitret nemlig superstjernen, med et tilhørende bilde av svangerskapsboken «What to expect when you are expecting», kort tid etterpå.

Den vordende moren stilte i en lekker svart kjole med Christian Louboutin-hæler til, og tvitret før festen:

«Elsker at jeg skal på cocktail-fest, men ikke drikke cocktails. Det er som feire bursdag - uten å kunne spise kake!».

LES OGSÅ: Musiker Yngve Moe er død
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer