Viste frem babymagen i polkadot-kjole

Sophie Ellis-Bextor sliter med å finne mammaklær, og vurderer å designe selv.

VENTER NR.3: Sophie Ellis-Bextor venter sitt tredje barn med ektemannen Richard Jones. Mandag kveld kom de sammen på Elle Style Awards.  Foto: All Over Press
VENTER NR.3: Sophie Ellis-Bextor venter sitt tredje barn med ektemannen Richard Jones. Mandag kveld kom de sammen på Elle Style Awards. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sophie Ellis-Bextor (32) er gravid med sitt tredje barn og synes det er vanskelig å finne klær. Da hun nylig var på Elle Style Awards strålte hun i en sort- og hvit prikkete polkadot-kjole, sammen med ektemannen Richard Jones.

Bextor har lenge vært opptatt av klær, men sliter med å finne pene gravideklær.

- Det virker som mange designere antar at man ikke vil se stilig og attraktiv ut bare fordi man er gravid – at man bare vil være komfortabel og tøye ut. Jeg skjønner ikke hvorfor noen designer noe bedre, sier hun i et intervju på sin egen nettside.

Nå vurderer «Murder on the Dancefloor»-sangeren å selv designe klær for vordende mødre.

- Jeg vurderer å designe mammaklær. En stylist-venninne av meg, som er gravid med sitt tredje barn, og jeg vurderer å lage en kolleksjon sammen. Det trenger ikke være mye, bare noen fine ting man kan ha mens men går gravid og i månedene etter.

Popstjernen er frustrert over at gravide kvinner skjuler kroppen sin bak stygge mammaklær.

- Man kan vise frem deler av kroppen sin selv om man er gravid. Alt trenger ikke å være lang kjole fra toppen av hodet og ned til anklene.


Ellis-Bextor har to sønner fra før og skal være svært spent før fødselen fordi hennes to første barn var premature.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han sa jeg lignet på en parabolantenne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer