FLOTT I BLÅTT: Den voksende babymaken til vakre Blake Lively kom virkelig til sin rett da skuespilleren stjal showet i blått på «BFG»-premieren i Cannes lørdag.  Foto: NTB Scanpix
FLOTT I BLÅTT: Den voksende babymaken til vakre Blake Lively kom virkelig til sin rett da skuespilleren stjal showet i blått på «BFG»-premieren i Cannes lørdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Viste frem babymagen i Cannes

Gravide Blake Lively strålte da hun entret den røde løperen på den franske filmfestivalen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Ondag 11. mai gikk startskuddet for årets største filmfestival i Sør-Frankrike, og flere av verdens mest kjente fjes er på plass i Cannes.

Den gjeve festivalen varer frem til 22. mai og kveld etter kveld spankulerer Hollywood-stjernene nedover den røde løperen i vakre kreasjoner

På åpningsdagen var det Victoria Beckham (42) som stjal mesteparten av oppmerksomheten da hun brøt sitt eget løfte om å ikke lenger bruke høye hæler, men lørdag ble Blake Lively (28) fotografenes yndlingsobjekt.

Se video fra åpningen av Cannes-festivalen 2016:Den flotte blondinen brukte nemlig tiden på løperen til å vise frem sin voksende babymage i en blå Atelier Versace-kjole. Lively lot det nydelige antrekket være i fokus ved å gå for naturlig sminke og oppsatt hår.

De første dagene av filmfestivalen valgte Lively å iføre seg antrekk som skjulte magen, men det gikk hun altså bort fra lørdag kveld.

Saken fortsetter under bildene.

MER DISKRET: På pressemøter og rød løper-premierer i den franske filmbyen tidligere denne uken, har gravide Blake derimot valgt antrekk som i større grav har skjult magen hennes.  Foto: NTB Scanpix
MER DISKRET: På pressemøter og rød løper-premierer i den franske filmbyen tidligere denne uken, har gravide Blake derimot valgt antrekk som i større grav har skjult magen hennes. Foto: NTB Scanpix Vis merFor en måned siden ble det kjent at den tidligere «Gossip Girl»-stjernen venter sitt andre barn med «Deadpool»-skuespiller Ryan Reynolds (39).

- De vordende foreldrene er i ekstase. De er veldig spente. Blake har alltid ønsket seg to eller tre barn avslørte en kilde til People den gang.

Paret har fra før av datteren James (16 mnd.).

Saken fortsetter under bildet.

BLIR FORELDRE IGJEN: I forrige måned ble det kjent at skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds venter barn nummer to sammen. Fra før av har de datteren James (16 mnd.) sammen. Foto: wenn.com
BLIR FORELDRE IGJEN: I forrige måned ble det kjent at skuespillerparet Blake Lively og Ryan Reynolds venter barn nummer to sammen. Fra før av har de datteren James (16 mnd.) sammen. Foto: wenn.com Vis mer

Mens Blake Livelys babymage stjal showet i Cannes lørdag, var det kona til skuespiller George Clooney (55), den profilerte advokaten Amal Clooney (38) - som skapte overskrifter torsdag kveld.

Selv om Amal så ut som en moderne gresk gudinne i sin Atelier Versace-kjole, skapte kreasjonen tydeligvis problemer for henne. Kjolens høye splitt og lange slep førte til et par nestenulykker for den elegante 38-åringen.

Nedenfor kan du kaste terning på flere av antrekkene på Cannes-festivalen!

[views:embed:node_embed:block:86678]

LES OGSÅ: – Jeg ble helt knust da jeg fant det ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer