«Skal vi danse»-Marianne

Viste frem babymagen for første gang

- Jeg var veldig kvalm i starten av svangerskapet.

VENTER BARN: Tidligere «Skal vi danse»-proffdanser Marianne Sandaker strålte under lørdagens sending av «Skal vi danse». Foto: Cato Ingebrigtsen
VENTER BARN: Tidligere «Skal vi danse»-proffdanser Marianne Sandaker strålte under lørdagens sending av «Skal vi danse». Foto: Cato Ingebrigtsen Vis mer

Tidligere denne uken kunne Marianne Sandaker (30), best kjent fra da hun vant TV 2 programmet «Skal vi danse» sammen med Atle Pettersen i 2011, dele den gledelige nyheten om at hun venter sitt første barn med kjæresten Markus Thorsen.

Lørdag kveld dukket hun opp i Nydalen i Oslo i forbindelse med kveldens «Skal vi danse»-sending, og viste frem den voksende magen for første gang.

At Sandaker satt i salen denne kvelden var ikke gitt. Til Se og Hør kunne proffdanseren avsløre at hun i starten av svangerskapet slet med mye kvalme.

- Men det er mye bedre nå, sa den blide danseren.

- Vanskelig valg

I intervjuet med TV 2 tidligere denne uken kunne Sandaker avsløre at det er en jente som er ventet i mars neste år.

Saken fortsetter nedenfor.

STRÅLTE: Marianne Sandaker, som slet med kvalme i starten av svangerskapet, er oppe på bena igjen og strålte under lørdagens sending av «Skal vi danse». Foto: Cato Ingebrigtsen
STRÅLTE: Marianne Sandaker, som slet med kvalme i starten av svangerskapet, er oppe på bena igjen og strålte under lørdagens sending av «Skal vi danse». Foto: Cato Ingebrigtsen Vis mer

Til Se og Hør forteller hun at de allerede har startet å tenke på navn.

- Vi synes det er litt vanskelig å velge, så vi har ikke bestemt oss helt ennå for hva det blir. Vi har noen vi liker ekstra godt, men vi har ikke lyst til å røpe det helt enda, sier hun.

Kjærester i 12 år

Det var på Instagram den 30 år gamle «Skal vi danse»-profilen delte nyheten om graviditeten.

- Til våren går vi inn i vårt tolvte år som kjærester og inn i en ny epoke sammen med ei lita jente, skrev hun til bildet.

Danseren har vært med i flere sesonger av det velkjente danseprogrammet.

Hun har blant annet danset med Petter «Katastrofe» Kristiansen i 2016, Samuel Massie i 2015 og Kashfa King, best kjent som Kash King, i 2014.

Gratulasjonene strømmet inn i kommentarfeltet kort tid etter baby-nyheten, og en som benyttet anledningen til å gratulere paret var Erlend Elias Bragstad (36). Han deltok i «Skal vi danse» sammen med Marianne i fjor høst.

- Grattis. Du husker jeg spådde det. Og nå skjer det, kommenterte han.

Marianne har tidligere vunnet flere NM-sølv og bronsemedaljer, samt deltatt i flere internasjonale konkurranser som proffdanser.

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-Thea forelsket seg i skjul