Viste frem babymagen for første gang

Kendra Wilkinson struttet av stolthet på den røde løperen.

SEOGHØR.NO: For drøyt tre uker siden ble det kjent at TV-stjernen Kendra Wilkinson (28) venter sitt annet barn med ektemannen Hank Baskett (31).

Selv har ikke paret kommentert nyheten, men i august fortalte blondinen at de ønsket å gi sønnen Hank Baskett IV (snart 4) en søster eller en bror.

- Vi prøver å bli gravide. Dette er min første offisielle kunngjøring! Vi er kjempeglade over å ha bestemt oss for å prøve igjen, sa Wilkinson til UsWeekly i august.

Da 28-åringen, som var kjæreste med Playboy-kongen Hugh Hefner (87) før hun giftet seg i 2009, viste seg på den røde løperen torsdag kom imidlertid bekreftelsen - i form av bildebevis.

Wilkinson smilte strålende i en ettersittende kjole i sort og hvitt som viste frem den voksende babymagen, og hun poserte gladelig med trutmunn mens hun holdt på den lille kulen.

Reality-stjernen virket i godt humør på premieren til TV-serien «The Lylas», og så elegant ut i høye, sorte stiletthæler, oppsatt hår og sotet øyensminke.

BAGGY: I New York for halvannen uke siden var ikke babymagen å se under blondinens vide genser.  Foto: Stella Pictures
BAGGY: I New York for halvannen uke siden var ikke babymagen å se under blondinens vide genser. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dette er nye takter fra blondinen, som for en drøy uke siden derimot ble fotografert i en svært posete treningsgenser.

Kanskje Wilkinson herved har kommet over den kjente tremånedersgrensen, og derfor føler seg mer trygg på å virkelig annonsere at hun venter barn?

LES OGSÅ: - Sønnen min har sett nakenbildene mine