<strong>BABYLYKKE:</strong> Her er det første bildet av filmstjernen Ethan Hawkes nye baby. Hawkes kone Ryan bærer parets andre datter Indiana (2 uker) på armen på vei til en familielunsj i New York søndag. Foto: Stella Pictures
BABYLYKKE: Her er det første bildet av filmstjernen Ethan Hawkes nye baby. Hawkes kone Ryan bærer parets andre datter Indiana (2 uker) på armen på vei til en familielunsj i New York søndag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Viste frem babyen for første gang

Ethan Hawke tok med sin to uker gamle datter på familielunsj....

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Ethan Hawke (40) og kona Ryan Hawke ble nettopp foreldre til sitt andre barn.
 
Søndag viste foreldrene frem sin to uker gamle datter Indiana frem for offentligheten for første gang, da de ble fotografert på vei til brunch i West Village i New York.

Nyfødte Indiana er Hawkes fjerde barn, og med på famileutflukten i storbyen søndag var også parets datter Clementine (3) og Ethans datter fra ekteskapet med Uma Thurman, Maya (13).

Hawke og Thurman er i tillegg foreldre til sønnen Levon (9).

Og filmstjernen er åpenbart i det familiære hjørnet om dagen. Ifølge nettstedet people.com skal Ethan Hawke også på fredag ha tatt med seg familien på lunsj på La Bottega på Maritime Hotel på Manhattan i New York. Der skal skuespilleren ha sett svært lykkelig ut.

- Han var veldig glad. Han virket å være en stolt pappa, forteller et øyenvitne til People.

Og det er ingen tvil om at Ethan Hawke tar pappa-rollen svært seriøst.

- Det er den eneste rollen som jeg hadde følt at ville gjort livet til en fiasko dersom jeg hadde feilet, uttalte filmstjernen i 2006 ifølge People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble pappa for fjerde gang 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer