Viste frem babyen for første gang

Jessica Capshaw lot den nyfødte datteren gjøre sin internett-debut.

FLOTT STJERNE: Skuespiller Jessica Capshaw, kjent fra blant annet «Grey's Anatomy» og «Minority Report», ønsket nylig sitt tredje barn velkommen til verden. Her er den vakre småbarnsmoren avbildet på «War Horse»-premieren i New York før jul i fj Foto: All Over Press
FLOTT STJERNE: Skuespiller Jessica Capshaw, kjent fra blant annet «Grey's Anatomy» og «Minority Report», ønsket nylig sitt tredje barn velkommen til verden. Her er den vakre småbarnsmoren avbildet på «War Horse»-premieren i New York før jul i fj Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se bildet nederst i saken!


SEOGHØR.NO: «Grey's Anatomy»-skuespilleren Jessica Capshaw (35) gjør som andre nybakte kjendismødre og viser frem sin nyfødte baby på internett.

Stjernen ble mamma for tredje gang den 20. juni, og knappe tre uker senere har hun lagt ut et bilde av den lille datteren Poppy James på blogg-nettstedet WhoSay.

Fotografiet viser den stolte moren på en gressplen med sin nyfødte i armene, omkranset av barna Luke Hudson (4) og Eve Augusta (20 mnd).

«Det hadde på en måte ikke slått meg at jeg har TRE barn før jeg så dette bildet... Jeg er så heldig!!!», skrev 35-åringen på mikrobloggstedet Twitter da hun la ut bildet mandag.

Jessica Capshaw og ektemannen Christopher Gavigan er tydelig lykkelige over familieforøkelsen.

- Hjertene våre sprekker av kjærlighet og takknemlighet over at den lille jenta vår har kommet, uttalte de til People etter fødselen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun er forlovet!


Jessica Capshaw on WhoSay

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer