Viste frem babyen for første gang

Shakira ble nylig mamma. Nå viser hun babyen på Twitter.

LYKKELIGE: For ti dager siden ble Shakira og Gerard Piqué foreldre for første gang.  Foto: Instagram
LYKKELIGE: For ti dager siden ble Shakira og Gerard Piqué foreldre for første gang. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I september avslørte «Hips Don’t Lie»-stjernen Shakira (35) at hun og kjæresten Gerard Piqué (25) skulle bli foreldre for første gang. Forrige tirsdag kom en liten gutt til verden.

- Vi er lykkelig som kan annonsere at Milan Piqué Mebarak, sønn av Shakira Mebarak og Gerard Piqué ble født 22. januar klokka 21.36 i Barcelona i Spania, sto det på popstjernens hjemmeside.

Torsdag fikk verden se sjarmtrollet for første gang da Shakira delte et nytt bilde på Twitter. Sangeren holder rundt sin lille hjerteknuser som er iført en t-skjorte med påskriften «rockstar».

Det er ennå for tidlig å si hvem gutten ligner på, men han ser ut til å ha fått morens mørke øyne. 

Den colombianske skjønnheten bekreftet forholdet til Gerard i mars 2011, to måneder etter at det ble slutt med forloveden Antonio de la Rua. Piqué er fotballstjerne og spiller på Barcelona i Spania, og sønnen Milan har allerede blitt supporter.

- Navnet Milan betyr kjære, kjærlig og nådig på slavisk, ivrig og arbeidsom på gammelt italiensk og forening i sankrit. Lille Milan ble medlem av FC Barcelona da han ble født, akkurat som faren sin.


Paret annonserte allerede i desember at de hadde fått barn, men det hele viste seg å være en spøk. 
LES OGSÅ: Saksøkes for 600 millioner kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer