Viste fram vekttapet på Twitter

Jordin Sparks har gått ned 14 kilo på få måneder.

FØR/ETTER: Sparks har fortsatt former, men stjernen har gått ned 14 kilo i løpet av de siste månedene. Foto: All Over Press
FØR/ETTER: Sparks har fortsatt former, men stjernen har gått ned 14 kilo i løpet av de siste månedene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere vinneren av «American Idol», Jordin Sparks (21), har i løpet av få måneder gått ned hele 14 kilo. På søndag viste hun fansen sin nye, slanke figur på nettstedet Twitter.

Poserende i en bikini med turkis underdel og oransje overdel, tok hun bilde av seg selv i speilet, og la ut resultatet på nettet.

«Jeg vet ikke hvorfor, men bikinien min minner meg om «fruity pebbles». (Fargerik frokostblanding, journ. anm.)», skriver Sparks.

Sparks vant «American Idol» i 2007. To år senere engasjerte hun en personlig trener. Den gangen var målet kun å holde seg i form.

- Jeg er glad i mat og jeg er glad i kurvene mine. Jeg har sterke meninger og er sta, spesielt når det kommer til holdningen: «Nei, jeg kommer ikke til å være sånn.», sa hun den gang ifølge nettstedet Examiner.com.

Derfor er det først nå i det siste kiloene har forsvunnet for alvor. Det kommer av treningsformen Zumba, hevder hun selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nektes å gå ned flere kilo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer