<strong>STORTRIVES SOM SMÅBARNSPAPPA:</strong> Neil Patrick Harris har i mange år gjort suksess som skuespiller i Hollywood. Nå prioriterer han sin nye rolle på hjemmebane - som småbarnspappa! Foto: Stella Pictures
STORTRIVES SOM SMÅBARNSPAPPA: Neil Patrick Harris har i mange år gjort suksess som skuespiller i Hollywood. Nå prioriterer han sin nye rolle på hjemmebane - som småbarnspappa! Foto: Stella Pictures Vis mer

Viste fram tvillingene på Twitter

- Hjertet mitt er fullt av kjærlighet, sier TV-stjenen om sine nye familietilskudd.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den homofile TV-stjernen Neil Patrick Harris - kjent fra blant annet seriene «Doogie Howser, M.D.» og «How I Met Your Mother» - annonserte i august at han ventet barn sammen med sin homofile partner David Burtka, ved hjelp av surrogatmor.

Etter at tvillingene Gideon Scott og Harper Grace ble født i oktober, har Harris gått inn for sin nye papparolle med hud og hår, og nøler ikke med å dele gleden med fansen via sin Twitter-side.

- Slapper på en søndag ettermiddag. Hjertet mitt er fullt av kjærlighet, skrev 37-åringen for to dager siden, og la med et bilde av seg selv sammen med sine to små sjarmtroll.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Owen Wilson viste fram sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer