Mariah Carey:

Viste fram tvillingene på rød løper

Popstjernen koser seg med Moroccan og Monroe etter bruddet.

GLAMORØS MAMMA: Mariah Carey overrasket ved å dukke opp på «The LEGO Batman Movie»-premieren sammen med barna Moroccan og Monroe lørdag. Foto: Birdie Thompson/AdMedia/ NTB scanpix
GLAMORØS MAMMA: Mariah Carey overrasket ved å dukke opp på «The LEGO Batman Movie»-premieren sammen med barna Moroccan og Monroe lørdag. Foto: Birdie Thompson/AdMedia/ NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Popstjernen Mariah Carey (46) skapte overskrifter da det ble kjent at forlovelsen hennes med milliardæren James Packer (49) var blitt brutt.

Bruddet kom under ett år etter at hun fikk en forlovelsesring til en verdi av 65 millioner kroner av Packer, og i kjølvannet av en heftig krangel mellom de to under en ferietur til Hellas.

Koste seg med tvillingene

Etter at Careys planlagte bryllup med Packer gikk i vasken, har hun utvilsomt funnet mye trøst i barna sine, tvillingene Moroccan og Monroe (begge 5).

SJARMTROLL: Moroccan og Monroe hadde pyntet seg etter alle kunstens regler, og vinket til fotografene mens de holdt mamma Mariah i hånden. Foto: Birdie Thompson/AdMedia/ NTB scanpix
SJARMTROLL: Moroccan og Monroe hadde pyntet seg etter alle kunstens regler, og vinket til fotografene mens de holdt mamma Mariah i hånden. Foto: Birdie Thompson/AdMedia/ NTB scanpix Vis mer

Popstjernen fikk de toeggede tvillingene, en sønn og en datter, med komikeren Nick Cannon (36) i 2011, og eksparet har tilbragt flere høytider sammen med barna etter at de gikk fra hverandre i 2014.

Og da tobarnsmoren kastet glans over «The LEGO Batman Movie»-premieren i Los Angeles lørdag, var det sammen med sine to hjerteknusere.

STRÅLTE: Mariah Carey var seg selv lik på filmpremieren i Los Angeles lørdag. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE: Mariah Carey var seg selv lik på filmpremieren i Los Angeles lørdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
GØYALT: Trekløveret så ut til å kose deg sammen med LEGO-figurene på den røde løperen. Foto: NTB scanpix
GØYALT: Trekløveret så ut til å kose deg sammen med LEGO-figurene på den røde løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sangdivaen var sitt eget glamorøse selv i sølvfargede platåsandaler og en paljettbesatt baseballjakke, stylet med mørke solbriller og glitrende smykker.

Tidligere har artisten vist frem barna på Instagram-kontoen sin, men det er sjelden hun har tatt dem med på offentlige arrangementer.

I anledning filmpremieren hadde datteren Monroe pyntet seg i en hvit kjole med blomstermønster og matchende hårbøyle, mens sønnen Moroccan var stilig i sort dress og tversoversløyfe.

Mariah smilte og poserte stolt sammen med barna foran fotografene, og satte seg ned på huk mellom dem på den røde løperen før filmen skulle begynne.

FILMAKTUELL: Mariah Carey gir stemme til en av rollefigurene i «The LEGO Batman Movie». Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ NTB scanpix
FILMAKTUELL: Mariah Carey gir stemme til en av rollefigurene i «The LEGO Batman Movie». Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Rykteflom

I etterkant av bruddet har det versert diverse rykter om «Touch My Body»-sangeren.

Det er blitt hevdet at Mariah nektet å flytte ut av eksens hus, og 46-åringen skal dessuten ha slitt med depresjon etter at forlovelsen med den styrtrike kjæresten hennes ble brutt.

OOOPS....: Da Mariah Carey opptrådte på Times Square, New York, på nyttårsaften, gikk ikke alt helt som planlagt. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Optimistisk Instagram-innlegg

Nå ser det imidlertid ut til at Mariah for alvor begynner å komme seg etter bruddet, samt etter skandalekonserten hun holdt i New York på nyttårsaften.

Før helgen delte hun et bilde på Instagram fra treningsstudioet, der hun i beste Mariah Carey-stil er iført body, nettingstrømper - og høyhælte sko.

Til bildet, som har tatt av på nettet de siste dagene, la hun ved en tekst som kan tolkes dithen at hun er på vei over kneika etter den fallerte forlovelsen:

«Bestig ethvert fjell» skriver Mariah, noe som også beskriver det hun driver med på Instagram-bildet; klatrer i et treningsapparat.

Saken fortsetter nedenfor.

Climb every mountain 👊🏾😘 @gunnarfitness

Et bilde publisert av Mariah Carey (@mariahcarey)

Singel-suksess etter bruddet

Mariah Carey er for øvrig aktuell med låta «I Don't», sammen med rapperen YG (26). I videoen til låta er Mariah iført en brudekjole, og ifølge PerezHilton er både låta og musikkvideoen et velrettet spark mot eksforloveden hennes.

Og låta gir henne flere grunner til å se lyst på fremtiden.

Forbes mener nemlig at låta kickstarter en ny periode i sangerens karriere. Og knappe to døgn etter at musikkvideoen ble sluppet på YouTube er den blitt vist over 4,3 millioner ganger.

Mariah Carey kjører gummibåt på romantisk ferie. Video licensed from Splash News Vis mer

I tillegg til å kose seg sammen med barna sine og nyte suksessen med «I Don't», kan Mariah dessuten glede seg over romansen med den unge danseren Bryan Tanaka (33).

De to er blitt fotografert sammen på Hawaii mens de flørtet i bølgene, og Bryan har uttalt til E! News at det er sterke følelser mellom dem.

- Jeg elsker henne utrolig mye. Vi har vært venner veldig lenge. Noe skjedde mellom oss for mange år siden og det var gjensidig beundring.

- Hun har sett noe i meg, som jeg selv ikke visste om i starten. Helt siden den gang har jeg visst at vi ville være bundet til hverandre på en eller annen måte, sa han til E! News før jul.

LES OGSÅ: Mariah får kjeft for kjærlighetsstunt