Viste fram skadene på den røde løperen

«Big Bang Theory»-stjernen Mayim Bialik lot ikke den fæle bandasjen hindre henne i dukke opp på den røde løperen.

TV-STJERNE I 25 ÅR: Mayim med kollegene fra «The Big Bang Theory» på tegneseriemessa «Comic Con» tidligere i år. Hun har også gjestet i andre store tv-serier som «MacGyver», «Webster» og «Bones» i sin 25  år lange karriere. Foto: All Over Press
TV-STJERNE I 25 ÅR: Mayim med kollegene fra «The Big Bang Theory» på tegneseriemessa «Comic Con» tidligere i år. Hun har også gjestet i andre store tv-serier som «MacGyver», «Webster» og «Bones» i sin 25 år lange karriere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun slo gjennom på 90-tallet med rollen som den nerdete jenta «Blossom». Siden har Mayim Bialik (36) fortsatt i samme spor, og er for tiden aktuell i serien «Big Bang Theory», som går på TV Norge. I forrige uke bekymret hun fans da tommelen hennes ble alvorlig skadet i en bilkollisjon.

- Takk og pris for at barna mine er gamle nok til å gå på egen hånd. Den minste er fire, og skjønner ikke hvorfor jeg ikke kan leke aktivt med han. Men vi har likevel funnet på ting vi kan gjøre, sier hun til People.

Bialik har to barn med mannen Michael Stone, som hun giftet seg med i 2003, sønnene Miles (6), og Fred (4). Sistnevnte ammer hun fremdeles, og sjokkerte verden da hun gjorde det på t-banen tidligere i år.

Mandag dukket hun opp på den røde løperen til en seremoni for The Academy of Television & Sciences, på hotellet Sheraton i California. Skuespillerinnen lot ikke bandasjen holde henne tilbake, og hadde på seg en kjole fra designeren Tadashi Shoji.

- Vi hadde uansett planlagt en kjole med lange ermer. Det er ikke særlig mange kjoler som dekker fingertuppene dine, men nå skal jeg prøve å få en bandasje i svart istedenfor.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Alanis morissette - Vil amme sønnen til han er seks år   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer