Viste fram sitt nye hår

- Jeg har et spisst hode og liker ikke å gå med parykker, sier John Cleese.

RIDDEREN AV DET RUNDE HÅR: John Cleese fikk prins Harry til å hikste av latter da han onsdag møtte ham - med sitt nye hår - etter en veldedighetsforestilling i London. Foto: AP
RIDDEREN AV DET RUNDE HÅR: John Cleese fikk prins Harry til å hikste av latter da han onsdag møtte ham - med sitt nye hår - etter en veldedighetsforestilling i London. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det tidligere Monty Pyton-stjernen John Cleese (69) smilte fornøyd da han onsdag viste fram sin nye håmanke på britisk TV.

Cleese begynte å miste håret på 70-tallet og brukte en periode tupé for å skjule issen.

Med to pekefingre mot pannen avslørte han onsdag hvordan han nå har fått flyttet hår fra baksiden av hodet til toppen av hodeskallen.

- Jeg tok operasjonen fordi jeg har et spisst hode og liker ikke å gå med parykker, sa Cleese på TV-programmet "Richard & Judy", ifølge Daily Mail.

Senere på kvelden viste komiker-legenden også fram sin nye sveis for prins Harry, da de møttes bak scenen etter en veldedighetsforestilling i London til inntekt for organisasjonen Princes' Trust.

I tillegg til hårtransplantasjon, jobber Cleese for tiden med et filmmanus basert på sin pågående skilsmisse fra sin tredje kone Alyce Faye Eichelberger.

Filmen har foreløpig fått tittelen "May Divorce Be With You".

- Jeg mener ekteskap bør være som hundelisens. Det bør være nødt til å fornyes hvert femte år, hvis man ikke har barn, spøkte Cleese under TV-intervjuet.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: - Jeg er kjekk uansett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer