Viste fram sin vakre datter

Rowan Atkinson tok med familien på «Johnny English Reborn»-premiere.

OMRINGET: Damene flokket rundt Rowan Atkinson, men det var datteren Lily som fikk mest oppmerksomhet. Foto: All Over Press
OMRINGET: Damene flokket rundt Rowan Atkinson, men det var datteren Lily som fikk mest oppmerksomhet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da hans nyeste film hadde premiere i England forrige uke tok hovedrolleinnehaver Rowan Atkinson (56) med seg sin vakre kone Sunetra Sastry (54) og deres 16 år gamle datter Lily - som har vokst opp til å bli en heit tenåring.

Selv om Atkinson var omringet av mange flotte damer, var det altså datteren som fikk mest oppmerksomhet. Ikledd en lårkort «den lille sorte», leopardmønstrede heler og dyrisk hårsveis tok hun pusten fra alle på den røde løperen.

Pappa Atkinson er tydelig stolt over sin vakre tenårinsdatter, men må nok erkjenne at det er kona gjennom over 20 år som står for datterens eksotiske ytre. Sunetra er nemlig halvt britisk og halvt indisk.

I tillegg til datteren Lily har Rowan og Sunetra sønnen Benjamin, noen år eldre enn sin søster, som derimot sies å ha arvet farens utseende...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Brøt løftet til kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer