DVASK: Ronaldo på ferie med kjæresten Maria Beatriz Antony, som siden ble hans kone, på Ibiza i 2008. Foto: Stella Pictures
DVASK: Ronaldo på ferie med kjæresten Maria Beatriz Antony, som siden ble hans kone, på Ibiza i 2008. Foto: Stella PicturesVis mer

Viste fram sin sexy sixpack

Ronaldo brukte «Valentines Day» på å vise at han har ligget i hardtrening.

SEOGHØR.NO: Brasilianske Ronaldo Luiz Nazário de Lima (36) var lenge kjent for sin treffsikre høyrefot, og er en av de mest populære brasilianske fotballspillerne gjennom tidene.

Siden har Ronaldo gitt stafettpinnen videre til landsmenn som Ronaldinho (32), Kaká (30) og Robinho (29).

Utenfor banen er 36-åringen kjent for å ha lagt hardtreningen på hylla til fordel for damer, alkohol og det gode liv - og ble for noen årsiden stemplet for å ha blitt dvask og overvektig.

Noe han selv bekreftet:

- Jeg vet ikke hvor mye jeg veier. Jeg prøver å unngå å veie meg, for jeg blir traumatisert av å vite det. Fysisk er jeg i fin form. Jeg er litt overvektig, men det har ikke hindret meg i å spille godt, sa han til brasiliansk presse i 2011.

Men på selveste «Valentines Day» i år la Ronaldo ut et bilde av seg selv på Instagram i bar overkropp, hvor han viser at han den siste tiden har ligget i hardtrening for å få frem magemusklene igjen.

Og jammen har han lykkes - Ronaldo ser hottere ut enn på lenge.