Viste fram sin nye sønn

Vesle Max har fått samme hårfarge som sin berømte mamma.

UT PÅ TUR: Cynthia Nixon tok torsdag en pause fra sin rolle på Broadway - som hun måtte barbere hodet for - så hun kunne gå en tur med sønnen Max. Foto: All Over
UT PÅ TUR: Cynthia Nixon tok torsdag en pause fra sin rolle på Broadway - som hun måtte barbere hodet for - så hun kunne gå en tur med sønnen Max. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter suksess i TV-serien «Sex og singelliv» gjør Cynthia Nixon (45) for tiden suksess som skallet teaterskuespiller på Broadway.

Når hun ikke står på scenen er 45-åringen travelt opptatt med å ta vare på sønnen Max, som hennes kjæreste Christine Marinoni fødte i 2011.
 
Og det var lett å se at Max har fått samme hårfarge som begge sine mødre.

I et intervju med TV-programmet «LIVE! with Kelly!» sier Cynthia at hun har planer om la håret gro tilbake så fort hun er ferdig med sin nåværende teaterrolle.

- Jeg har alltid lurt på hvordan det ville være å ikke ha hår. Jeg liker det, men jeg tror ikke jeg kommer til beholde det for alltid.

Max er Cynthias første barn med Christine, som hun har vært forlovet med siden 2009. Fra før har hun to barn fra sitt tidligere forhold med fotografen Danny Mozes, datteren Samantha (15) og sønnen Charles (9).
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slaktes etter homo-uttalelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer