NYTT PAR: Christina Ricci la ikke skjul på at hun var forelsket, da hun søndag tok med seg sin nye mann ut i sola. Foto: Stella Pictures
NYTT PAR: Christina Ricci la ikke skjul på at hun var forelsket, da hun søndag tok med seg sin nye mann ut i sola. Foto: Stella PicturesVis mer

Viste fram sin nye kjæreste

Hollywood-stjernen gir ikke opp bryllupsdrømmen.

SEHER.NO: I juni ble det kjent at filmstjernen Christina Ricci (29) og komikerkjæresten Owen Benjamin hadde brutt forlovelsen.

Skuespillerinnen og komikeren traff hverandre under innspillingen av filmen "All's Faire in Love" i 2008, og ble raskt et av Hollywoods heteste par, men i sommer tok romantikken slutt.

Ricci har aldri lagt skjul på at hun har en drøm om å gifte seg, eller i hvert fall være forlovet.

- Jeg vil gifte meg, eller bare være forlovet. Egentlig vil jeg kun ha en ring - og skattefordelene, spøkte Christina til bladet Tatler i 2007.

Nå kan det se ut som 29-åringen har kommet over bruddet med Benjamin, og at hun har funnet en ny, mystisk mann som gir nytt håp til bryllupsdrømmen.

Søndag viste nemlig "Prozac Nation"-stjernen seg med en ny flamme. Ricci og den ukjente mannen gikk hånd i hånd i Los Angeles-solen sammen, og det var ikke vanskelig å se at de to hadde funnet tonen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: -
Hun levde i anoreksi-helvete!