FORELSKET: Didrik Solli-Tangen og hans fire år eldre flamme Angelica Omre debuterte for pressen fredag kveld da de to var til stede ved Moods of Norways 10-årsjubileum i Oslo Spektrum. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Didrik Solli-Tangen og hans fire år eldre flamme Angelica Omre debuterte for pressen fredag kveld da de to var til stede ved Moods of Norways 10-årsjubileum i Oslo Spektrum. Foto: Stella PicturesVis mer

Viste fram sin nye kjæreste for første gang

Sanger Didrik Solli-Tangen har funnet lykken med danseren Angelica Omre.

SEOGHØR.NO: I forrige uke kunne Seoghør.no avsløre at sanger Didrik Solli-Tangen (26) har funnet lykken med danser Angelica Omre (30).

Fredag kveld debuterte de to som par på den rosa (!) løperen under den celebre bursdagsfesten til Moods of Norway i Oslo Spektrum.

Paret hygget seg på VIP-området i timen før bursdagsshowet skulle begynne - hvor blant andre Tone Damli (25) skal gå catwalkmodell for 10-årsjubilanten.

- Jo da, en aldri så liten romanse er vel på gang. Hvor det bærer får tiden vise, men at jeg har møtt en utrolig kul og vakker dame, er det ingen tvil om, fortalte en lykkelig Didrik til Se og Hør i forrige uke.

Hans nye flamme eier og driver danselokalet Kavakava på Bislett i Oslo.

LES MER: Pia Tjelta var kveldens vakreste