Viste fram sin 16 år gamle kone

- Et barn nå vil være en velsignelse.

HET FLØRT: Skuespiller Doug Hutchison (51)  bryr seg ikke om protestene som har rast etter at det ble kjent at han hadde giftet seg med 16-åringen Courtney Stodden. Nylig stilte de to turtelduene opp i et TV-intervju hvor de viser sin kjærlighet til hv Foto: All Over Press
HET FLØRT: Skuespiller Doug Hutchison (51) bryr seg ikke om protestene som har rast etter at det ble kjent at han hadde giftet seg med 16-åringen Courtney Stodden. Nylig stilte de to turtelduene opp i et TV-intervju hvor de viser sin kjærlighet til hv Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den 51 år gamle skuespilleren Doug Hutchison - best kjent for sin rolle i filmen «The Green Mile» - vakte oppsikt da han tidligere i år giftet seg med 16-åringen Courtney Stodden.

Nå varsler Courtneys mor Krista Stodden at hun ikke utelukker for at tenåringsdatteren - som var jomfru til hun giftet seg - snart kan bli mamma selv.

- Hun tar p-piller for å være så sikker som mulig at hun ikke blir gravid nå. Men hvis det skulle skje, så ville hun ikke ta abort. Et barn nå ville være en velsignelse, sier hun Krista til Radaronline.com.

Etter at bryllupet mellom Courtney og 35 år eldre Doug ble kjent, har paret stillt opp i flere TV-intervjuer for å bevise at de har ekte følelser for hverandre.

Og Courtneys foreldre hevder de ikke har angret et sekund på at de sa ja til at turtelduene kunne gifte seg.

- Han er utrolig søt mot henne, og lærer henne blant annet å koke egg. Courtney har aldri vist noe interesse for matlaging eller vasking, så han tar ansvar for alt husarbeidet, sier mamma Krista til Radaronline.com.

Det ferske ekteparet har ifølge flere amerikanske medier sagt at de ønsker å lage en ny realityserie basert på sitt liv som mann og kone.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her kysser det nygifte paret