Viste fram ring på fingeren

Har Katie Price forlovet seg i hemmelighet?

STARTET FORLOVELSESRYKTENE: Katie Price prøvde ikke å skjule diamantringen på venstre hånd, da hun søndag møtte opp på en boksignering i Storbritannia. Foto: All Over Press
STARTET FORLOVELSESRYKTENE: Katie Price prøvde ikke å skjule diamantringen på venstre hånd, da hun søndag møtte opp på en boksignering i Storbritannia. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Den skandaleombruste TV-stjernen Katie Prices tidligere forsøk på ekteskap har beegge ganger endt med skilsmisse, men nå spekulerer britiske aviser i at den tidligere glamourmodellen igjen er forlovet.

Da hun møtte opp på en signering for sin nye bok «Paradise» i Storbritannia søndag, viste nemlig Katie Price (32) - også kjent under modellnavnet Jordan - stolt frem en diamantring på venstre hånd.

Avsløringen kom dagen etter at Katie skrøt på nettstedet Twitter av hvor mye hun elsker sin nye argentinske modellkjæreste Leandro Penna.

- Nå kan jeg i det minste si at jeg er forelsket i Leandro. Jeg har vært det lenge, men ville ikke si «woo», skriver hun.

Katie Price har tidligere vært gift med popartisten Peter André fra 2005 til 2009 og giftet seg i februar 2010 med den profesjonelle slåsskjempen Alex Reid.

I mars i år ba hun om skilsmisse fra Alex, kun dager etter at hun møtte Leandro.

Katie Price har to barn fra ekteskapet med Peter André, i tillegg til at hun har sønnen Harvey (9) med den tidligere fotballstjernen Dwight Yorke.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er et mirakel at vi overlevde