STERK: Demi Lovato har tidligere snakket åpenhjertig om kroppspresset, den bipolare lidelsen og familieproblemene.  Foto: All Over Press
STERK: Demi Lovato har tidligere snakket åpenhjertig om kroppspresset, den bipolare lidelsen og familieproblemene. Foto: All Over PressVis mer

Viste fram resultatene av treningen

- Jeg kastet bort så mange år på å være flau over kroppen min, sier popstjernen Demi Lovato.

SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at kroppshysteriet er ekstra sterkt i Hollywood, og flere superstjerner har åpnet opp om at de har latt seg påvirke av presset om å være tynnest mulig.

En av de som har slitt med dårlig kroppsbilde er popstjernen Demi Lovato (22). Hun har tidligere åpnet opp om kampen mot Hollywood-presset, og har innrømmet at hun har hatt dårlig selvbilde.

Men heldigvis for 22-åringen har støtte fra fansen, familie og venner hjulpet henne gjennom den tunge prosessen.

- Du trenger ikke «tight gap»

Denne uken la Demi ut et bilde av seg selv i bikini på Instgram, og det er ingen tvil om at sunt kosthold og trening har gitt resultater:

«Uavhengig av hva samfunnet prøver å si til deg... Du trenger ikke å ha «tight gap» (mellomrom mellom lårene, journ.anm.) for å være vakker», skriver hun til bildet.

Et bilde publisert av Demi Lovato (@ddlovato)

I forbindelse med den årlige prisutdelingen MTV Video Music Awards i fjor, la 22-åringen ut et innlegg, og et bilde av sine fire siste VMA-looks, på sosiale medier hvor hun reflekterte over hvor langt hun har kommet med seg selv i løpet av de siste årene:

«Nå når jeg ser tilbake på bildet, så ser man tydelig hoftebeina mine. Det får meg til å føle meg trist fordi jeg kastet bort så mange år på å være flau over kroppen min i stedet for å leve et lykkelig og sunt liv som jeg gjør i dag», skrev hun i fjor.

STØTTE: Demi Lovato har ved flere anledninger takket fansen for støtten hun har fått de siste årene. Demi tok seg tid til å hilse på den fremmøtte fansen under en TV-innspilling i Los Angeles i begynnelsen av mars. Foto: All Over Press
STØTTE: Demi Lovato har ved flere anledninger takket fansen for støtten hun har fått de siste årene. Demi tok seg tid til å hilse på den fremmøtte fansen under en TV-innspilling i Los Angeles i begynnelsen av mars. Foto: All Over Press Vis mer

Takker kjæresten for støtten

En av dem som får popstjernen til å skinne litt ekstra om dagen, er 22-åringens kjæreste Wilmer Valderrama (35). Paret har vært av-og-på siden 2010, men er mer forelsket enn noen gang.

PAR: Demi Lovato og Wilmer Valderrama har vært av-og-på-kjærester en god stund, men er nå mer forelsket enn noen gang. Foto: Stella Pictures / Instagram
PAR: Demi Lovato og Wilmer Valderrama har vært av-og-på-kjærester en god stund, men er nå mer forelsket enn noen gang. Foto: Stella Pictures / Instagram Vis mer

Tidligere denne måneden feiret Demi Lovato tre år uten alkohol og andre rusmidler, og takket «That '70s Show»-kjæresten for støtten:

«Jeg skulle ønske jeg kunne skrive hvor takknemlig jeg er for denne mannen, men kjærligheten min har vokst til et nivå hvor ord ikke er nok. Han har elsket meg på en måte jeg aldri trodde at jeg fortjente», skrev hun på Instagram.

LES OGSÅ: - Jeg var suicidal som syvåring

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.