Viste fram konas sex med kjendiser på jobben

Etkemannen til Hulk Hogans elskerinne tok opp konas hyrdestunder i skjul - før han viste dem for kollegaene på jobben.

UTSATT FOR VIDEOLEKKASJE: TV-stjernen Hulk Hogan er rasende etter at hans hete natt med bestevennens kone ble filmet og lagt ut på nettet. Foto: All Over Press
UTSATT FOR VIDEOLEKKASJE: TV-stjernen Hulk Hogan er rasende etter at hans hete natt med bestevennens kone ble filmet og lagt ut på nettet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Wrestling- og TV-stjernen Hulk Hogan (59) ble rasende da en video som viser ham ha sex med sin tidligere bestevenns kone, ble lekket ut på internett tidligere denne måneden.

Hogan - som er kjent fra MTV-serien «Hogan knows best» - har saksøkt sin tidligere venn Bubba Clem, fordi han hevder han ikke ante at han ble filmet under samleiet med Heather Clem.

Bubba har imidlertid blånektet for at han står spredningen av sexvideoen.

Nå kan imidlertid flere Hollywoodstjerner lide samme skjebne som Hulk Hogan.

Ifølge en av de ansatte til Bubba Clem, skal han flere ganger ha filmet kona i seng med forskjellige kjendiser, og vist dem fram til kollegene på radiostasjonen hvor han jobbet.

- Bubba tok jevnlig med konas sexfilmer til radiostasjonen og viste dem til de ansatte.

- De ble ikke overrasket da de hørte om Hulk-lekkasjen, for de hadde allerede sett filmen. De visste også om filmer med minst to andre kjendiser.


Kilden hevder det imidlertid ikke er Bubba Clem som står bak lekkasjen. Det mener han det er en misfornøyd eks-kollega som har gjort.

- En mann ble misfornøyd da Bubba gikk til en annen radiostasjon. Han ville ha hevn, sier kilden til Radaronline.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hulk Hogan saksøker bestevennen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer