NYE STJERNEPAR: Både Jennifer Lopez (47) og Selena Gomez (24) hadde med seg sine nye kjærester på MET-gallaen i natt. Foto: NTB Scanpix
NYE STJERNEPAR: Både Jennifer Lopez (47) og Selena Gomez (24) hadde med seg sine nye kjærester på MET-gallaen i natt. Foto: NTB ScanpixVis mer

Selena Gomez og Jennifer Lopez:

Viste fram kjærestene for første gang

Mens Bella Hadid (20) viste at hun klarer seg utmerket på egenhånd ...

Hva har Selena Gomez (24) og Jennifer Lopez (47) til felles, foruten musikken og at begge har et etternavn som ender på Z?

Vel, både først- og sistnevnte har sørget for en rekke kjæreste-skriverier de siste månedene, med hver sin kjendismann.

KYSS, KLAPP OG KLEM: Selena Gomez og The Weeknd viste sin kjærlighet på rød løper i natt. Foto: NTB Scanpix
KYSS, KLAPP OG KLEM: Selena Gomez og The Weeknd viste sin kjærlighet på rød løper i natt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og mens Jennifer allerede har lettet på sløret om den nyvunne kjærligheten til den tidligere baseballspilleren Alex Rodriguez (41), har Selena forholdt seg relativt taus om romansen med musikkollega Abel Tesfaye (26), bedre kjent som The Weeknd.

Viste følelser

Under årets MET-galla i New York benyttet begge anledningen til å vise fram sine nevnte kjærester, og med dét har også Selena Gomez «bekreftet» sitt mye omtalte kjærlighetsforhold en gang for alle.

Stjerneparet var som erteris på den røde løperen, og holdt på ingen måte tilbake følelsene. Ved flere anledninger kysset og klemte de hverandre foran fotografene.

Også The Weeknds ekskjæreste, Bella Hadid (20), var på plass under nattas motebegivenhet, som markerer åpningen av Metropolitan-museets årlige moteutstilling i New York. Hadid og The Weeknd gjorde det slutt i november i fjor, kort tid før stjerneartisten ble observert med Gomez.

Påstått trekantdrama, og beskyldninger om at Hadid er særs lite fornøyd med eksens nye kjæreste, har til stadighet dukket opp i sladrepressen den siste tiden.

I FJOR: The Weeknd med Bella Hadid under fjorårets MET-galla. Foto: NTB Scanpix
I FJOR: The Weeknd med Bella Hadid under fjorårets MET-galla. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vågal

Hvorvidt det fortsatt er ondt blod mellom de involverte, er ikke godt å si. Nattas fest forløp i alle fall uten et gram av dramatikk.

Bella Hadid sto for øvrig for et av nattas mest vågale antrekk, i en gjennomsiktig jumpsuit med åpen rygg fra Alexander Wang. Selena Gomez var ikke noe dårligere, og stilte i en romantisk, pudderrosa kreasjon fra merket Coach.

Og mens Katy Perry dro den helt ut i en rød tyllkjole (med slør) fra John Galliano, hadde Kim Kardashian tonet ned stilen et par hakk i år, iført en enkel og relativt dekkende kjole fra Vivienne Westwood.

Kardashians ektemann, Kanye West, uteble fra årets utdeling. Han har nemlig tatt en pause fra offentligheten.

Se nattas antrekk her.

VISTE HUD: Bella Hadid kastet glans over MET-gallaen i dette antrekket, og viste tydelig at hun klarer seg uten følge. Foto: NTB Scanpix 
VISTE HUD: Bella Hadid kastet glans over MET-gallaen i dette antrekket, og viste tydelig at hun klarer seg uten følge. Foto: NTB Scanpix  Vis mer