Viste fram kjæresten på premiere

Alexander Rybak hastet forbi pressen med vakre Maria.

MED KJÆRESTEN: Alexander Rybak hadde med seg vakre Maria Slyngstad på premieren av Sommerlatter 2011. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no
MED KJÆRESTEN: Alexander Rybak hadde med seg vakre Maria Slyngstad på premieren av Sommerlatter 2011. Foto: Thomas Horni / Seoghør.no Vis mer
SEHER.NO: Onsdag kveld hadde humorshowet «Sommerlatter 2011» premiere på utestedet Latter i Oslo, der blant annet Tommy Steine og Sturla Berg-Johansen skulle opptre.

Den tidligere Eurovision-vinneren, Alexander Rybak (24), kom sammen med kjæresten, Maria Slyngstad.

- Jeg kjenner Tommy fra før. Jeg gleder meg virkelig til å se ham i sitt rette element, sa Rybak i det han hastet forbi pressen.

Rybak og Slyngstad viste seg sammen for aller første gang under Spellemannsprisen i mars i år. Da fortalte artisten at han var veldig forelsket.

- Ja, jeg er veldig forelsket. Men så er jeg også nervøs, jeg liker nemlig ikke å dra med meg folk på ting de ikke vil. Men det ser ut som hun klarer seg bra, sa han den gangen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, jeg er veldig forelsket