VISTE SEG: Guy Ritchie viste frem kjæresten, Jacqui Ainsley, under et veldedighetsarrangement i helgen. Foto: All Over Press
VISTE SEG: Guy Ritchie viste frem kjæresten, Jacqui Ainsley, under et veldedighetsarrangement i helgen. Foto: All Over PressVis mer

Viste fram kjæresten for første gang

Her er Guy Ritchies nye kjæreste.

SEHER.NO: Det har vært svært stille rundt privatlivet til Guy Ritchie (41), etter at det ble slutt med hans ekskone, Madonna (51).

Men etter at han har blitt koblet til en rekke kvinner over de siste par årene, har Ritchie nå endelig offentliggjort forholdet til hans nye kjæreste. Og den utkårede er modellen Jacqui Ainsley (28).

Paret har ifølge britiske Daily Mail datet siden april, men det er først nå Guy og Jacqui har vist seg sammen i offentligheten, da de travet nedover den røde løperen i helgen under et veldedighetsarrangement.

Regissøren og modellen så lykkelige ut, da de ble fotografert på løperen. De holdt hverandre i hendene og smilte til hverandre.

Daily Mail skriver at paret til og med lot seg fotografere inne på selve arrangementet, da Ainsley satt på fanget til 41-åringen.

Også tilstede på arrangementet var supermodell Kate Moss og Tom Jones.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han falt for nesen min