FORTSATT NYFORELSKET: - -Livet mitt er ikke så veldig forskjellig nå, som da vi datet, sa Carrie Underwood, sier Carrie Underwood etter at hun i juli giftet seg med ishockey-proffen Mike Fisher. Foto: All Over Press
FORTSATT NYFORELSKET: - -Livet mitt er ikke så veldig forskjellig nå, som da vi datet, sa Carrie Underwood, sier Carrie Underwood etter at hun i juli giftet seg med ishockey-proffen Mike Fisher. Foto: All Over Press Vis mer

Viste fram gifteringen

Men popstjernen har ingen planer om å flytte sammen med ektemannen med det første...

SEHER.NO:  Den amerikanske popstjernen Carrie Underwood (27) stod for et av sommerens mest påkostete kjendisbryllup da hun ga ishockey-proffen Mike Fisher (30) sitt ja i juli.

Og da den tidligere «American Idol»-vinneren i helgen var gjest i det populære TV-programmet «The Today Show», la hun ikke skjul på at hun elsker sitt nye liv.

En smilende Carrie hevdet at hun er like forelsket i Ottawa Senators-proffen Mike Fisher, som da de to møttes første gang.

- Livet mitt er ikke så veldig forskjellig nå, fra da vi datet, sa hun, mens hun smilende viste fram gifteringen foran kameraene.

Men selv om de to er gift, må paret belage seg på å bo langt fra hverandre i mange år til.

På grunn av musikk-karrieren må Carrie oppholde seg i Los Angeles når hun ikke er på turnè, langt fra ektemannens hjem i Canada. Men Underwood hevder avstandsforholdet ikke er noe problem.

- Alt er bare bra. Vi er begge travle mennesker og forstår hverandres liv, så vi er komfortable med det, sa hun i TV-intervjuet, ifølge People.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Giftet seg foran Idol-dommerne