VISER BARNA: Emma Heming-Willis og Bruce Willis har lagt ut et bilde på Instagram der eldstedatter Mabel passer på nyfødte Evelyn. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
VISER BARNA: Emma Heming-Willis og Bruce Willis har lagt ut et bilde på Instagram der eldstedatter Mabel passer på nyfødte Evelyn. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over PressVis mer

Viste fram datteren for første gang

Bruce Willis og kona delte bilde av den to uker gamle skjønnheten.

SEOGHØR.NO: Det er bare to uker siden skuespilleren Bruce Willis (59) og kona Emma Heming-Willis (35) ble foreldre til en liten jente.

Paret, som giftet seg i 2009, har fra før av datteren Mabel Ray (2).

- Både mor og barn er friske og har det strålende. Mabel er veldig glad over å ha fått en lillesøster, skrev skuespilleren i en kunngjøring til nettstedet.

viser stjerneparet fram den nyfødte datteren, som har fått navnet Evelyn Penn. På bildedelingstjenesten Instagram har Emma lagt ut to bilder av skjønnheten. Det ene bildet er tatt av pappa Bruce.

«Starten på et vakkert vennskap», skriver Emma til det ene bildet, som viser storesøster Mabel Ray som passer på lille Evelyn.

Det andre bildet ble publisert tre dager tidligere, og viser bare delvis lille Evelyn, i det hun får brystmelk.

«Frokost for vinnere», skriver Emma til bildet.

Willis har totalt fem døtre. Fra ekteskapet med Demi Moore (51) har han de voksne døtrene Tallulah (20), Scout (22), and Rumer (25).

LES OGSÅ: Ble pappa for femte gang