VISER MAGEN OVER ALT: Gravide Jenna Elfman tok pusten fra mange da hun ankom ELLE-festen iført en sexy, sort minikjole i midten. Allere et par dager seinere dukket hun opp på ny fest iført nok en kort kjole. Bildet til venstre er tatt i begynnelsen av  Foto: All over press
VISER MAGEN OVER ALT: Gravide Jenna Elfman tok pusten fra mange da hun ankom ELLE-festen iført en sexy, sort minikjole i midten. Allere et par dager seinere dukket hun opp på ny fest iført nok en kort kjole. Bildet til venstre er tatt i begynnelsen av Foto: All over pressVis mer

Viste fram babymagen

Den gravide TV-stjernen strålte på motefest.

SEHER.NO: "Dharma & Greg"-stjernen Jenna Elfman (38) venter nå sitt andre barn med ektemannen Bodhi Elfman.

Denne uken viste den vakre 38-åringen fram den voksende magen da hun ankom en kjendisspekket ELLE-fest i Hollywood. Elfman strålte i en tettsittende, svart minikjole og poserte gledelig for fotografene med sin flotte babymage.

Elfman avslørte i september - da hun besøkte CBS Early Show - at hun skal bli mamma for andre gang, og fortalte da at graviditeten kom på et passende tidspunkt for skuespillerinnen, som for tiden også spiller gravid i serien "Accidentally on Purpose".

- Jeg har en baby i magen - men en ekte én, ikke bare for TV-serien.Rollefiguren min er gravid i hele første sesong, så jeg sa, "Det er et bra tidspunkt å få et til barn på, fordi da slipper jeg å skjule det",fortalte hun den gang.

Elfman og ektemannen har vært gift siden 1995, og har fra før av sønnen Story Elias (2).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Slik mistet jeg gravid-fettet