Viste fram babymagen

- Jeg gleder meg til å få vite om det blir en gutt eller jente, sier Kristin Cavallari.

UTSATTE BRYLLUPET: Kristin Cavallari og hennes forlovede - NFL-stjernen Jay Cutler - har valgt å utsette bryllupet til hun har fått hvilt seg ut etter fødselen. Foto: All Over
UTSATTE BRYLLUPET: Kristin Cavallari og hennes forlovede - NFL-stjernen Jay Cutler - har valgt å utsette bryllupet til hun har fått hvilt seg ut etter fødselen. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske TV-stjernen Kristin Cavallari (25) - kjent fra realityseriene «Laguna Beach» og «The Hills» - klarer knapt å vente på å bli mamma for første gang, etter at hun og forloveden Jay Cutler fikk vite at de skal bli foreldre.

25-åringen nølte ikke med å vise fram babymagen da hun for to uker siden møtte på en gruppe paparazzifotografer på gaten i Los Angeles.

Tidligere har hun uttalt at hun ennå ikke vet kjønnet til babyen.

- Jeg gleder meg til å få vite om det blir en gutt eller jente, har hun sagt til bladet Us Weekly.

Paret forlovet seg i desember for andre gang, men har valgt å utsette bryllupet til Cavallari har kommet seg etter fødselen.

Til nettstedet Celebuzz, avslører Cavallari at hun ikke legger bånd på seg når det gjelder spising under graviditeten.

- Iskrem, yoghurt, cottage cheese, og melkeprodukter, som jeg dessverre er tom for akkurat nå. I tillegg spiser jeg mye av sjokoladen Twix, noe jeg ikke pleide å gjøre før, sier hun ifølge Daily Mail.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Utsetter bryllupet på grunn av baby

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer