Jessica Alba er gravid:

Viste fram babymagen som får ektemannen til å juble

- Jeg blir alltid imponert over hvor sexy hun er.

GLEDER SEG TIL Å BLI FORELDRE FOR TREDJE GANG: Jessica Alba viste søndag frem beviset på at hun snart blir mamma for tredje gang, da hun gikk tur med ektemannen Cash Warren i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
GLEDER SEG TIL Å BLI FORELDRE FOR TREDJE GANG: Jessica Alba viste søndag frem beviset på at hun snart blir mamma for tredje gang, da hun gikk tur med ektemannen Cash Warren i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): «Sin City»-stjernen Jessica Alba (36) avslørte i juli at hun gleder seg til å bli mamma for tredje gang.

Søndag viste hun at fødselen nærmer seg med stormskritt, da hun gikk søndagstur i Venice-området i Los Angeles sammen med ektemannen Cash Warren (38).

Ekteparet - som giftet seg i 2008, har fra før døtrene Honor Marie (9) og Haven Garner (6) sammen.

The monkeys -love them so much💞💞💞 #familyvacay

Et innlegg delt av Jessica Alba (@jessicaalba)

Cash legger ikke skjul på at han er mer forelsket i sin berømte kone enn noensinne etter at de to ble foreldre.

- Jeg blir alltid imponert over hvor sexy hun er. Jeg synes hun ser utrolig vakker og at hun er en utrolig sexy mamma. Jeg blir alltid imponert av henne når jeg våkner opp ved siden av henne, har han tidligere sagt ifølge Daily Mail.

I januar viste Jessica frem sin sexy side da hun og Cash med barna på ferie til Hawaii.

Da hun fjerde juledag dukket opp på stranda i en sort badedrakt, viste Alba at hun fortsatt er i toppform. Filmstjernen koste seg også i de eksotiske omgivelsene i en blå trekantbikini.

I et intervju med bladet Look i 2015 avslørte hun at hun ikke ble fornøyd med kroppen sin før etter at hun hadde født to barn.

Samtidig avslørte hun sin hemmelighet for å holde seg slank.

- For meg handler det mer om å vedlikeholde en sunn livsstil enn å følge en diett. Jeg prøver å spise masse frisk frukt og grønnsaker. Jeg begrenser meieriprodukter og saltinntaket i kostholdet mitt, spesielt før en fotoshoot.

Videre understreker «Sin City: A Dame to Kill For»-stjernen av vann er en viktig del av hennes sunne matvaner.

- Det er en ganske enkel oppskrift, men det er helt utrolig hvor effektivt det er å drikke mye vann. Huden min blir sunnere og gløder, og jeg føler meg mindre trøtt. Ved å tilsette urter og frisk frukt i vannet blir jeg inspirert til å drikke enda mer.

Jessica Alba filmes på rød løper og er avbildet på stranden etter graviditeten, i forbindelse med ryktene om at hun har brukt korsett for å bli kvitt babykiloene. Vis mer Vis mer

Jessica Alba er også en ivrig tilhenger av yoga for å holde kroppen i form.

Filmstjernen vet at det kan være vanskelig å holde seg i form når man reiser mye, men dette har hun funnet en perfekt løsning på.

- Jeg gjør flere sett med burpees, mountain climbers, hoppende squats og planken, samt noen yoga-øvelser som i alt bare tar en halv time.

- Dette trener de viktigste muskelgruppene og man trenger ikke utstyr, så de kan utføres hvor som helst, forklarer hun.

LES OGSÅ: Ser du hva som er rart med bildet til Jessica Alba?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer