SJARMTROLL: Sofia Coppolas datter Cosima, titter nysgjerrig på omgivelsene i New York under en trilletur med mamma onsdag. Foto: Stella Pictures
SJARMTROLL: Sofia Coppolas datter Cosima, titter nysgjerrig på omgivelsene i New York under en trilletur med mamma onsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Viste fram babyen sin

Hollywood-stjernen stortrives i sin nye rolle som tobarns-mamma.

Publisert
SEHER.NO: Filmregissøren og skuespilleren Sofia Coppola (39) har gjort stor suksess med filmer som «Lost in translation» og «The Virgin Diaries», men for tiden har 39-åringen lagt karrieren på hylla mens hun nyter tiden som  tobarnsmor.

I juni ble Sofia og hennes kjæreste - vokalisten i rockebandet Phoenix, Thomas Mars - foreldre til datten Cosima (10 mnd.). I tillegg har de fra før datteren Romy (4).

Og det var en tydelig stolt mamma som onsdag tok med døtrene sine på tur i sin hjemby New York.

Dersom døtrene følger i mammas filmregissør-fotspor blir del av en prisbelønnet familietradisjon.

Sofias far er nemlig ingen ringere enn Francis Ford Coppola (72), som blant annet har regissert filmklassikerene «Apokalypse nå» og «Gudfaren».

Kanskje får vesle Cosima også muligheten til å opptre en av mammas filmer, slik Sofia gjorde da hun som baby spilte i en dåpscene i «Gudfaren», før hun 18 år senere fikk en stor rolle som Mary Corleone i «Gudfaren III».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer