Viste fram babyen på Twitter

- Klokka er tre på natta og ungen skal ha mat.

<strong>VISTE FRAM BABYEN:</strong> Hollywood-stjernen Denise Richards la lørdag ut et usminket bilde av seg med sin nye adoptivdatter Eloise Joni i armene. Foto: Twitter
VISTE FRAM BABYEN: Hollywood-stjernen Denise Richards la lørdag ut et usminket bilde av seg med sin nye adoptivdatter Eloise Joni i armene. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Denise Richards (40) avslørte i juni at hun hadde adoptert en liten jente, som har fått navnet Eloise Joni.

Og selv om den tidligere «Wild Things»-skuespilleren og Bond-piken  er travelt opptatt med både karrieren og å tilbringe tid med sine andre to døtre, Sam (7) og Lola (6) - tar hun selv ansvar for å stå opp om nettene når babyen blir sulten.

Lørdag la hun ut et usminket bilde av seg selv med datteren i armene på sin side hos det sosiale nettstedet Twitter.

- Her er et bilde fra i natt. Klokka er tre og ungen skal ha mat, skriver en lykkelig Richards på nettsiden.

Richards har tidligere avslørt de nybakte storesøstrene også er flinke til å hjelpe til med babyen.

- Sami og Lola hjelper meg med å mate babyen og velge ut hvilke klær hun skal ha på. De er virkelig flinke med henne og Eloise er en velsignelse, sier hun til nettstedet People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har alltid planlagt flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer