VISTE FRAM BABYEN: Slik så det ut da Alanis Morissette delte sitt første bilde av sin lille sønn og ektemannen med fansen på nettstedet Facebook. Foto: Alanis Morissette/Facebook
VISTE FRAM BABYEN: Slik så det ut da Alanis Morissette delte sitt første bilde av sin lille sønn og ektemannen med fansen på nettstedet Facebook. Foto: Alanis Morissette/Facebook Vis mer

Viste fram babyen på Facebook

- Han er utrolig, sier popstjernen.

Publisert
SEHER.NO: Popartisten Alanis Morissette (36) har holdt seg unna rampelyset og konsentrert seg om mammarollen etter at hun fødte sønnen Ever Imre 25. desember. Men nylig viste hun seg for første gang siden fødselen.

I likhet med mange andre kjendismødre har «Hand in a pocket»-sangerinnen fått flere lukrative tilbud fra amerikanske ukeblader om å stille opp på bilder med sin nye sønn, men 36-åringen har takket nei til alle.

Isteden valgte hun og ektemannen Mario Tredway å dele de første private bildene av sin lille sjarmør med venner og fans på nettsamfunnet Facebook.

- Han er utrolig, skrev popstjernenbildet av de nybakte foreldrene som stolt viser fram babyen.

Alanis og Mario - som er en hip-hop artist - giftet seg 22. mai. Ever Imre er deres første barn sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Alle disse stjernene er gravide

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer