Viste fram babyen for første gang

Natalie Portman tok med sønnen på fottur.

PÅ TUR: Natalie Portman tok torsdag med seg sønnen Aleph på fottur i Los Angeles. Foto: Black Sheep/BVN
PÅ TUR: Natalie Portman tok torsdag med seg sønnen Aleph på fottur i Los Angeles. Foto: Black Sheep/BVN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Oscar-vinneren Natalie Portman (30) elsker livet som travel småbarnsmor.

For en uke siden stjal hun glansen på den røde løperen under årets Oscar-utdeling, hvor hun samtidig avslørte at hun hadde giftet seg i hemmelighet med kjæresten Benjamin Millepied (34).

Da hun kom hjem nølte imidlertid Natalie med skifte fra ballkjole til mer komfortable klær, for å ta vare på sin 10 måneder gamle sønn Aleph.

Sammen med gode venner dro hun torsdag på fottur i Grifitti Park i Los Angeles, og både mor og sønn så ut til å stortrives i California-sola.

Ifølge People er aleph den første bokstaven i det hebraiske alfabetet, akkurat som alpha er den første bokstaven i det greske alfabetet. Aleph er «nummer 1» på hebraisk og kan også staves «alef».

- Jeg er utrolig lykkelig og føler meg takknemlig for å kunne få denne erfaringen, har Portman tidligere sagt om å bli mamma for første gang.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ja, det er gifteringer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer