GLEDER SEG TIL Å BLI MAMMA: Få dager etter at hun avslørte nyheten om at hun er gravid, poserte MTV-stjernen Tila Tequila med denne baby-dukken i en lekebutikk. Foto: All Over Press
GLEDER SEG TIL Å BLI MAMMA: Få dager etter at hun avslørte nyheten om at hun er gravid, poserte MTV-stjernen Tila Tequila med denne baby-dukken i en lekebutikk. Foto: All Over PressVis mer

Viste fram baby-magen til fotografene

TV-stjernen kastet overraskende klærne foran paparazziene...

SEHER.NO: Den skandaleombruste TV-stjernen Tila Tequila (28) har flere ganger blitt beskyldt for å ha diktet opp en baby, to uker etter at hun for to uker siden kunngjorde på sin private Twitter-side at hun var blitt gravid.

Onsdag nølte hun derfor ikke med å gi paparazzifotografene et skikkelig bevis da de onsdag fulgte etter henne, mens hun var på handlerunde i en undertøysbutikk.

- Er dere klare for å se det første trimestret til min lille, sa "A Shot At Love"-programlederen, før hun dro opp skjorta og viste fram en tydelig kul på magen.

Se video av Tilas mage-stunt her! (ekstern lenke)

Tila - som nylig mistet sin lesbiske forlovede Casey Johnson - innrømmet også at hun knapt klarer å vente til å bli mamma.

- Se, jeg går uten sminke og er fortsatt "hot", smilte hun til fotografene.

Hittil har hun ikke villet røpe hvem som er barnets far, men Tilas livvakt og rapperen The Game, som begge har blitt koblet til stjernen, har begge avvist spekulasjonene om at de har noe med babyen å gjøre.

Babystuntet skjedde dagen etter at Tila tilkalte politiet fordi hun hevdet at en psykopat var i ferd med å trenge seg inn i huset hennes. Da politiet kom fram, var det imidlertid ingen spor etter noen gjerningsmann.

Nå spør amerikanske medier seg hva som blir det neste opptrinnet fra TV-stjernen...

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901!  


LES OGSÅ: Her bryter hun sammen foran fansen