Viste film fra fødestua

Det er av sine egne man skal ha det. Bare spør Stings sønn!

MEET THE PARENTS: Sting og Trudies tre andre barn skjelver nå i frykt for hva foreldrene vil finne på til deres bursdager... Foto: All Over Press
MEET THE PARENTS: Sting og Trudies tre andre barn skjelver nå i frykt for hva foreldrene vil finne på til deres bursdager... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pinlig!


Sting (54) - kjent for hiten "Every Breath You Take" - hadde leid London-nattklubben Drone for å feire sønnen Jake Sumners 21-års dag.


Plutselig overrasket Stings kone Trudie Styler (51) sønnens venner og bekjente ved å vise video fra hans fødsel på en storskjerm.


- Alle ble sjokkerte og visste ikke hvor de skulle se når Trudie satte på videoen.Det var veldig grafisk og Jake ble flau, sier en av festdeltakerne til nettstedet contactmusic.


Men den stolte moren synes stuntet bare var morsomt.


- Jake er jo en filmprodusent nå, så jeg synes det var gøy å vise hans første fimrolle. Selv om han klager, er han egentlig stolt over at vi gadd å ta oss så mye bry, sier hun.


Det spørs om sønnen er helt enig...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer