BADEGLEDE: Chris Hemsworth slo seg løs i bølgene sammen med barna. Foto: NTB Scanpix
BADEGLEDE: Chris Hemsworth slo seg løs i bølgene sammen med barna. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chris Hemsworth og Elsa Pataky:

Viste familielykken på stranda

Hollywood-stjernene Chris Hemsworth og Elsa Pataky storkoste seg med barna. 

Publisert

(Seoghør.no): I mars 2014 avslørte skuespillerparet Chris Hemsworth (33) og kona Elsa Pataky (40) at de hadde blitt foreldre til tvillinggutter som fikk navnene Tristian og Sasha (3). To år tidligere kom datteren India (4) til verden.

Knappe tre år etter at de to sønnene kom til verden koste den lille familien seg på stranda i Australia.

Saken fortsetter under bildene.

På bildene leker familien seg med sønnene Tristian og Sasha med et surfebrett i vannet, og på land. Det er ingen tvil om at familien koser seg.

Begge foreldrene var iført caps. Chris hadde på seg en halvlang svart shorts, mens Elsa hadde på seg en blomstrete bikini. Barna derimot hadde på seg enkle hvite og svarte t-skjorter.

Pappa Chris kunne ikke dy seg fra å dele et søtt bilde av de to sønnene sine på Instagram.

- Sønnen min sa til broren sin: Tristan hold hånden min så du ikke blir spist av en krokodille, skrev han under bildet.

Ikke første gang

Det er imidlertid ikke første gang skuespillerparet deler søte bilder av sønnene. I januar 2015 delte Elsa et søtt bilde av Tristian og Sasha som lå i hver sin vogn og strak hendene mot hverandre slik at de møtes.

Twins holding hands 😍 (#elsapataky #tristanhemsworth #sashahemsworth)

Et innlegg delt av Elsa Pataky (@patakydaily)

Modellen og skuespilleren skrev dette under bildet:

- Alltid sammen! #twillinger #lykkelige #foralltid

Under Golden Globe-utdelingen i mars 2014 stilte «The Fast and the Furious 6»-skuespilleren på rød løper med sin store gravidmage, og ved hennes side sto en svært stolt Chris.

Han er mest kjent for sin rolle som «Thor» i de populære Marvel-filmene med samme navn.

Saken fortsetter under bildet.

GRAVID: Her viste de frem Elsas voksende mage i mars i fjor. Elsa, som hadde på seg en kjole fra Paula Ka, clutch fra Jimmy Choo og en ring fra EF Collection, brøt ut i latter på den røde løperen da Chris, tydelig stolt, la hånden på skuespilleren sin gravide mage. Foto: All Over Press
GRAVID: Her viste de frem Elsas voksende mage i mars i fjor. Elsa, som hadde på seg en kjole fra Paula Ka, clutch fra Jimmy Choo og en ring fra EF Collection, brøt ut i latter på den røde løperen da Chris, tydelig stolt, la hånden på skuespilleren sin gravide mage. Foto: All Over Press Vis mer

Senere samme måned ble superparet foreldre til tvillingene, som så dagens lys på Cedars Sinai-sykehuset i Los Angeles.

- En stor gave

Chris har tidligere fortalt hvordan han kviet seg for å være borte fra kona og datteren da det bare var de tre.

- Det er vanskeligere og vanskeligere å dra på jobb nå. Jeg liker å være hjemme mer enn noen gang tidligere, sa han til People.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIELYKKE: I fjor høst var hele familien samlet med Chris sine foreldre for en liten handlertur på et lokalt marked i Australia. Foto: NTB scanpix 
FAMILIELYKKE: I fjor høst var hele familien samlet med Chris sine foreldre for en liten handlertur på et lokalt marked i Australia. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Pataky og Hemsworth, som er storebroren til «The Hunger Games»-kjekkasen Liam Hemsworth (27), giftet seg i en romantisk seremoni i 2010.

Han har tidligere uttalt hvor mye farsrollen betyr for ham:

- Det å være pappa er en stor oppgave, men samtidig den beste oppgaven jeg noensinne kunne ha bedt om. Det å være hjemme med familien, er det det handler om, har Hemsworth sagt til nettstedet People.

LES OGSÅ: Åpner seg om mammarollen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer